Νίκος Μουρατίδης για Μαίρη Χρονοπούλου: Ήταν δύσκολος άνθρωπος, κάθε εβδομάδα τσακωνόμασταν

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2023 14:21 Νίκος Μουρατίδης για Μαίρη Χρονοπούλου: Ήταν δύσκολος άνθρωπος, κάθε εβδομάδα τσακωνόμασταν

«Όταν ήρθε στο ραντεβού με πρησμένα χείλη, έπαθα σοκ», λέει ο Νίκος Μουρατίδης.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Νίκος Μουρατίδης για τη γνωριμία του με την αείμνηστη Μαίρη Χρονοπούλου και την επαγγελματική σχέση τους.

«Πριν 30 χρόνια, έγραψα ένα σενάριο με το όνομα «Μάνα είναι μόνο μία» και ήθελα πρωταγωνίστρια την Χρονοπούλου. Δεν είχε κάνει τηλεόραση και ήθελα να το κάνουμε μαζί, ήταν και το είδωλο του κινηματογράφου. Έπαθα σοκ όταν την είδα στο πρώτο ραντεβού. Ήξερα ότι ασχολιόταν με τις πλαστικές επεμβάσεις, και όταν ήρθε στο ραντεβού με τα πρησμένα χείλη έπαθα σοκ, αλλά συνεργαστήκαμε», είπε αρχικά ο Νίκος Μουρατίδης.

Ο Νίκος Μουρατίδης είπε στη συνέχεια: «Ήταν δύσκολος άνθρωπος, θρύλος για τον κινηματογράφο και το θέατρο, κάθε βδομάδα τσακωνόμασταν. Είχε κολλήματα. Στην τηλεόραση δεν έχουμε πολύ χρόνο, η Μαίρη όταν κάτι για παράδειγμα δε της άρεσε, το φως, τα μαλλιά της, έκανε σαρδάμ και σταμάταγε το γύρισμα και πηγαίναμε πάλι από την αρχή.

Όταν ερχόταν στο πλατό ερχόταν ως γυναίκα “μεγάλης ηλικίας”. Μόλις καθόταν κάτω από τα φώτα, όλα άλλαζαν. Ήταν πολύ χρήσιμη ηθοποιός και για τον ελληνικό κινηματογράφο. Την γλέντησε τη ζωή της έως το τέλος».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση