Οι Rammstein στην Ελλάδα για μία συναυλία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023 13:25 Οι Rammstein στην Ελλάδα για μία συναυλία

Επιστρέφουν 14 χρόνια μετά την εμφάνιση στο Terra Vibe.

Οι Γερμανοί πρωτεργάτες του industrial metal βγαίνουν σε νέα περιοδεία το 2024 στην Ευρώπη και θα περάσουν και από τα μέρη μας στις 30 Μαΐου 2024!

Ο Τιλ Λέντεμαν και η παρέα του θα βρεθούν στη χώρα μας, χωρίς ακόμα να έχει ανακοινωθεί πού θα γίνει η συναυλία, προφανώς λόγω του θέματος στο ΟΑΚΑ. Είναι χαρακτηριστικό πως σε όλες τις υπόλοιπες στάσεις της περιοδείας τους έχουν ανακοινωθεί τα γήπεδα που θα γίνουν οι συναυλίες, εκτός από την Ελλάδα!

Αν το ΟΑΚΑ είναι διαθέσιμο εκείνη την ημερομηνία (θυμίζουμε πως λίγες ημέρες αργότερα, στις 8-9/6 είναι προγραμματισμένες και οι συναυλίες των Coldplay), τότε θα γίνει εκεί, αν όχι, θα μεταφερθεί κάπου αλλού.

Το σίγουρο πάντως είναι, πως οι Rammstein έρχονται στην Ελλάδα στις 30 Μαΐου 2024!

Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα στις 16/10 για όσους έχουν κάνει register στην ιστοσελίδα της μπάντας, ενώ στο γενικό κοινό θα είναι διαθέσιμα στις 18/10!

Αναλυτικά οι ημερομηνίες της ευρωπαϊκής περιοδείας των Rammstein το 2024:

Πηγή: gazzetta.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση