Σάκης Τανιμανίδης: Η απάντηση στα δημοσιεύματα περί φοροδιαφυγής

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 14:13 Σάκης Τανιμανίδης: Η απάντηση στα δημοσιεύματα περί φοροδιαφυγής

Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε η πληροφορία πως ο Σάκης Τανιμανίδης εμπλέκεται σε υπόθεση φοροδιαφυγής. Σήμερα (8/11) στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου προβλήθηκαν τόσο δηλώσεις από το περιβάλλον του Σάκη Τανιμανίδη, όσο και της κουμπάρας του Μαρίνας Βερνίκου.

Το περιβάλλον του παρουσιαστή και επιχειρηματία, δήλωσε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου πως: «Το πρόστιμο αφορά την εταιρεία παραγωγής του «World Party» όπου ιδιοκτήτες ήταν ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης, η οποία μάλιστα πλέον έχει κλείσει.

Το πρόστιμο φέρεται να ήταν ένα ποσό μεταξύ 10.000 – 30.000 ευρώ, όπου εξοφλήθηκε αμέσως και μάλιστα το θέμα έλυσε κατευθείαν ο λογιστής τους, οπότε είναι άτοπες οι κατηγορίες για φοροδιαφυγή.

Ο Σάκης Τανιμανίδης αν ήθελε θα μπορούσε να διαφύγει δικαστικά για επανέλεγχο, όμως επέλεξε να πληρώσει το πρόστιμο. Το πρόστιμο αφορούσε σε ένα έγγραφο που δεν είχε κατατεθεί στα βιβλία της εφορίας της εταιρείας παραγωγής».

«Ξέρω ότι δεν ισχύει αυτό»

Από την μεριά της, η κουμπάρα του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα, Μαρίνα Βερνίκου, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής ανέφερε: «Καταρχήν εγώ ξέρω ότι δεν ισχύει αυτό, αλλά δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε. Δεν θέλω να μπω σε τέτοια συζήτηση, αλήθεια δεν θέλω να το συζητήσω αυτό. Ούτε ξέρω το θέμα, ξέρω ότι δεν ισχύει, δεν έχω να πω κάτι άλλο».

Πηγή: Alpha

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση