Ο Γιώργος Λάγιος σκέφτεται να στειρωθεί: «Όπως άλλοι σας καλούν σε βαφτίσια, εγώ θα σας καλέσω στη στείρωσή μου»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2023 14:09 Ο Γιώργος Λάγιος σκέφτεται να στειρωθεί: «Όπως άλλοι σας καλούν σε βαφτίσια, εγώ θα σας καλέσω στη στείρωσή μου»

Στο μεταξύ, είπε πως ο λογαριασμός του σε ιστοσελίδα γνωριμιών δεν πάει καλά, γιατί όλοι έχουν ψεύτικα προφίλ.

Δηλώσεις του Γιώργου Λάγιου φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη, που μεταδόθηκε το πρωί της Παρασκευής (1/12), στις οποίες αποκάλυψε πως σκέφτεται να στειρωθεί.

Ο γνωστός ψυχολόγος, που βρέθηκε σε ίδιο event μαζί με την πρώην του, Κάτια Ταραμπάνκο, ερωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το αν συνομίλησαν. «Την είδα στα δύο μέτρα και τη ρώτησα “Κάτια, τι κάνεις;” και μου είπε πως είναι καλά», είπε σχετικά κι έπειτα άρχισε να απαντά σε πιο προσωπικές ερωτήσεις. Για το ίδιο ζήτημα μίλησε και η Κάτια Ταραμπάνκο. «Τον είδα, χαιρετηθήκαμε. Ανθρώπινα πράγματα», είπε. Κι έπειτα εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της, που συνεχώς καλείται να απαντήσει για τις προηγούμενες σχέσεις της.

Όταν τον ρώτησαν σε τι κατάσταση βρίσκεται αυτή την περίοδο, απάντησε: «Αυτή την περίοδο με βρίσκετε άτεκνο». Κι ακολούθησε η επόμενη ερώτηση: «Σκέφτεστε να κάνετε παιδί, είναι στα σχέδια σας;», για να πει: «Σκέφτομαι να στειρωθώ. Θα σας καλέσω. Όπως όλοι σας καλούν σε βαφτίσια, θα σας καλέσω στη στείρωσή μου».

Έπειτα, αναφέρθηκε στον λογαριασμό που έχει σε ιστοσελίδα γνωριμιών λέγοντας: «Δεν πάει πολύ καλά αυτό, γιατί όλοι έχουν ψεύτικα προφίλ» και εν συνεχεία ερωτήθηκε για το αν τον φλερτάρουν άνδρες. «Βεβαίως, πολλοί άντρες με φλερτάρουν. Νιώθω επιθυμητός», τόνισε.

Πηγή: Mega

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση