Η Νατάσα Θεοδωρίδου ξέσπασε σε λυγμούς πάνω στη σκηνή – Τι είπε στον κόσμο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2023 22:09 Η Νατάσα Θεοδωρίδου ξέσπασε σε λυγμούς πάνω στη σκηνή – Τι είπε στον κόσμο

Δακρυσμένη η Νατάσα Θεοδωρίδου μπροστά στο κοινό του νυχτερινού μαγαζιού όπου εμφανίζεται με τον Γιώργο Κακοσαίο. Το στιγμιότυπο που καταγράφηκε σε βίντεο ανέβηκε στο TikTok.

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου «λύγισε» στη σκηνή του κέντρου διασκέδασης, στο οποίο τραγουδά μαζί με τον Γιώργο Κακοσαίο.

Η σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια σε μία από τις πρόσφατες εμφανίσεις της στο νυχτερινό μαγαζί είχε μία έντονη συναισθηματική φόρτιση, η οποία καταγράφηκε στην κάμερα με βίντεο κι αργότερα κυκλοφόρησε στο TikTok.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, η Νατάσα Θεοδωρίδου, προτού αρχίσει να τραγουδάει, ξέσπασε σε λυγμούς.

Μάλιστα, σκούπισε τα δάκρυά της, γυρίζοντας για δευτερόλεπτα πλάτη στον κόσμο, στην προσπάθειά της να κρύψει τη συγκίνησή της.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

 

@melpo_diako Να ξέρεις… @Natasa Theodoridou #theodoridou #theodoridounatasa #aktipireos #viral ♬ πρωτότυπος ήχος - melpo_diako

 

«Τραγουδήστε εσείς, γιατί δεν το βλέπω να έρχεται», είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου, συνεχίζοντας το μουσικό πρόγραμμα.

Πηγή: Newsit

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση