Πέθανε η Λιάνα – Εύα Αμούτζα – Απέραντη θλίψη για το γνωστό μοντέλο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2023 12:24 Πέθανε η Λιάνα – Εύα Αμούτζα – Απέραντη θλίψη για το γνωστό μοντέλο

Έφυγε από τη ζωή παραμονές Χριστουγέννων η Λιάνα – Εύα Αμούτζα, γνωστό μοντέλο και επιχειρηματίας. Η τραγική είδηση του θανάτου της έπεσε σαν κεραυνός προκαλώντας απέραντη θλίψη σε όλους όσους την γνώριζαν.

Η Λιάνα Εύα Αμούτζα με καταγωγή από τον Βόλο είχε μία πετυχημένη πορεία στον χώρο του μόντελινγκ και αργότερα δραστηριοποιήθηκε επιχειρηματικά στον χώρο της ομορφιάς ως ιδιοκτήτρια αλυσίδας ινστιτούτων στην Αττική.

Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα “Ταχυδρόμος”.

Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας ως μοντέλο, είχε πρωταγωνιστήσει σε video clip διαφόρων τραγουδιστών, όπως στο τραγούδι «Λόγω τιμής» του Θάνου Πετρέλη. Είχε κάνει επίσης εξώφυλλα σε περιοδικά.

Η είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή μέσα από την ανάρτηση του στενού της φίλου Χρήστου Κολοβού, ο οποίος αποχαιρετώντας την έγραψε: «Μου έλεγες εμείς θα γεράσουμε μαζί φιλαράκο… και θα χαμογελάμε πάντα όμως δεν κράτησες τον λόγο σου και έφυγες μακριά χωρίς επιστροφή. Εγώ κρατάω τις καλές στιγμές θα σε αγαπώ πάντα και θα θυμάμαι το χαμόγελο σου».

Στον θάνατο της Εύας – Λιάνας Αμούτζα αναφέρεται επίσης η ανάρτηση της τραγουδίστριας Μαρίας Μπέλλου, η οποία ανέφερε στα social media: «Καλύτερες φίλες στα εφηβικά μας χρόνια σχεδόν αδελφές. Σ’ αγαπάω καλό ταξίδι στο φως. Παίρνεις ένα κομμάτι της καρδιάς μου μαζί σου».

Πηγή: instyle.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση