Οι ευχές του Άντονι Χόπκινς και το μήνυμα στους “γλετζέδες” των εορτών

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023 21:42 Οι ευχές του Άντονι Χόπκινς και το μήνυμα στους “γλετζέδες” των εορτών

Με μια ιδιαίτερη ανάρτησή του, ο Άντονι Χόπκινς έστειλε τις ευχές του για το νέο έτος στους θαυμαστές και τους followers του.

Ο  Άντονι Χόπκινς ευχήθηκε στους εκατομμύρια followers του για το νέο έτος, μέσω ανάρτησής του στα social media.

Παράλληλα, έστειλε κι ένα μήνυμα σε όσους «γλετζέδες» -όπως χαρακτηριστικά αναφέρει- επιλέξουν πιούν για να γιορτάσουν την Πρωτοχρονιά. Αποκάλυψε, δε, πως μετρά 48 χρόνια από τότε που απεξαρτήθηκε από το αλκοόλ.

Η ανάρτηση του Άντονιν Χόπκινς

«Γεια σας. Ευτυχισμένο το νέο έτος σε όλους σας. Όλοι εσείς γλεντζέδες και οι πότες διασκεδάζετε. Ευτυχισμένο το νέο έτος, να περάσετε υπέροχα. Αν έχετε hangover, θυμηθείτε με. Σαν σήμερα πριν από 48 χρόνια, σταμάτησα το αλκοόλ. Πήρα βοήθεια γι’ αυτό και η ζωή μου άλλαξε, δεν ζηλεύω που διασκεδάζετε εκεί έξω».

Σημειώνεται πως ο Άντονι Χόπκινς έχει μιλήσει ξανά για τη μάχη του με τον αλκοολισμό αλλά και την απόφαση να απεξαρτηθεί.

Το 2020, είχε δηλώσει στους New York Times: «Σκέφτηκα, λοιπόν, πρέπει να το σταματήσω αυτό γιατί είτε θα σκοτώσω κάποιον είτε τον εαυτό μου. Η ζωή μου, από εκείνη τη στιγμή, πήρε νέο νόημα».

πηγή: news247.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση