Η Σιένα Μίλερ γέννησε τη δεύτερη κόρη της

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2024 13:00 Η Σιένα Μίλερ γέννησε τη δεύτερη κόρη της

Η εγκυμοσύνη είχε αποκαλυφθεί κατά την διάρκεια των διακοπών της στην Ίμπιζα τον Αύγουστο.

Η Σιένα Μίλερ κρατάει πλέον στην αγκαλιά της, το δεύτερο μωρό της.

Η 42χρονη ηθοποιός έχει ακόμη μια κόρη με τον ηθοποιό Τομ Στάριτζ, η οποία είναι 10 χρονών. Το δεύτερο μωρό της το απέκτησε με το 26χρονο μοντέλο Όλι Γκριν.

Σε φωτογραφίες που εξασφάλισε η Daily Mail, το ευτυχισμένο ζευγάρι σταμάτησε σε ένα καφέ στο Λονδίνο, έχοντας αγκαλιά τη νεογέννητη κόρη του.

Η Μίλερ σε πρόσφατη συνέντευξή της σε αμερικανικό περιοδικό, μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται εξαιτίας της μεγάλης διαφοράς ηλικίας με τον σύντροφό της, αλλά και την εγκυμοσύνη της σε ηλικία 41 ετών.

Η ηθοποιός, υπερασπιζόμενη τις επιλογές της, απέρριψε την κοινωνική κριτική, δηλώνοντας ότι η αγάπη και η χαρά καθόρισαν τη σχέση της με τον σύντροφό της. «Νομίζω ότι οι άνθρωποι βολεύονται με έναν τρόπο ζωής που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια, ο οποίος είναι πολύ μισογυνιστικός και πατριαρχικός», δήλωσε η ηθοποιός στη Vogue.

Η Μίλερ τόνισε τις εξελισσόμενες προοπτικές στις σχέσεις, σημειώνοντας πως οι νεότερες γενιές αντιμετωπίζουν τις δυναμικές με διαφορετικό τρόπο από τις δικές της εμπειρίες. Η ηθοποιός, που περιμένει κοριτσάκι με τον Γκριν, εξέφρασε την απογοήτευσή της για την εστίαση των μέσων ενημέρωσης στην ηλικία και τις ερωτικές επιλογές της, κάνοντας λόγο για αντανάκλαση των παγιωμένων διπλών προτύπων.

«Φαντάζομαι ότι θα ήταν περίπλοκο για τον καθένα να το καταλάβει, αλλά δεν υπήρξε τίποτα άλλο παρά αγάπη και χαρά» πρόσθεσε για τη διαφορά ηλικίας, συμπληρώνοντας: «Δεν νομίζω ότι μπορείς να νομοθετήσεις σε θέματα καρδιάς. Εγώ σίγουρα δεν μπόρεσα ποτέ να το κάνω».

Πηγή: Daily Mail

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση