Αυτή είναι η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του Νίκου Βέρτη: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2024 15:50 Αυτή είναι η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του Νίκου Βέρτη: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Είναι μαζί εδώ και επτά χρόνια - Εκείνος είναι 47 κι εκείνη 27 ετών.

Ο Νίκος Βέρτης είναι ερωτευμένος τα τελευταία χρόνια με μία καλλονή Κρητικιά. Όπως ανέφερε, μάλιστα, σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό, το ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα και αποφάσισε να συγκατοικήσει, ωστόσο δεν υπάρχει προοπτική γάμου.

Ο Νίκος Βέρτης δεν συνηθίζει να μιλά για την προσωπική του ζωή, παρόλο που κατά καιρούς δημιουργούνται φήμες για τις σχέσεις του και κυκλοφορούν δημοσιεύματα. Ο Γιώργος Λιάγκας, όμως, τον γνωρίζει αρκετά καλά και στο πρόσφατο παρελθόν είχε… πετάξει τη σπόντα του για την ξανθιά καλλονή που βρίσκεται στο πλευρό του. Έτσι επιβεβαιωμένα, όπως φαίνεται, παρουσίασε σήμερα Πέμπτη (4/1) την σύντροφο του τραγουδιστή μέσα από την εκπομπή του.

Ο Νίκος Βέρτης, λοιπόν, σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή διατηρεί δεσμό εδώ και επτά χρόνια με τη νεαρή Εμμανουέλα Κουκλινού.

Σύμφωνα τώρα με την δημοσιογράφο Φωτεινή Πετρογιάννη, μέχρι το 2020 ο Νίκος Βέρτης και η Εμμανουέλα Κουκλινού μοίραζαν την απόσταση ανάμεσα σε Κρήτη και Αθήνα. Τα τελευταία τρία χρόνια όμως αποφάσισαν να μείνουν μαζί και να χαρούν τον έρωτά τους.

Η 27χρονη (εκείνος είναι 47) Εμμανουέλα Κουκλινού ασχολείται με το σχέδιο μόδας και μάλιστα έχει σχεδιάσει τις στολές που φορούν οι εργαζόμενοι στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης.

«Εδώ και 7 χρόνια διατηρεί σχέση με μία πανέμορφη κοπέλα, η οποία είναι από την Κρήτη, αλλά μένει μαζί του το τελευταίο διάστημα στην Αθήνα στο σπίτι του. Έχει μία σοβαρή και μακροχρόνια σχέση. Δεν υπάρχει προοπτική γάμου, τουλάχιστον άμεσα. Επειδή μπορεί να γνωρίζω και πέντε πράγματα παραπάνω, η κοπέλα είναι πανέμορφη, αλλά σε αυτή τη φάση της ζωής του Νίκου, δεν υπάρχει η άμεση προοπτική γάμου. Τώρα τι θα γίνει…», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

«Από το 2020 μένουν μαζί…», εξήγησε έπειτα η Φωτεινή Πετρογιάννη, διευκρινίζοντας πως τόσα χρόνια πηγαινοέρχονταν από την Κρήτη στην Αθήνα και αντίστροφα.

«Προσπαθώ να κρατήσω την προσωπική μου ζωή, προσωπική, το λέει και η λέξη. Δε μου αρέσει να με συνδυάσουν με μια σχέση όμως μόνο με τη μουσική μου. Φυσικά είχα σχέσεις στη ζωή μου και φυσικά μπορεί να έχω σχέσεις. Ένας φυσιολογικός άνθρωπος είμαι, που εννοείται ότι η κοπέλα, η γυναίκα που θα είναι δίπλα μου, πρέπει να την προστατεύσω με κάποιο τρόπο, γιατί δεν είναι ωραίο αν η γυναίκα, που είναι δίπλα μου αν δεν είναι γνωστή, να της φορέσω μια σφραγίδα στη πλάτη.

Μου αρέσει η γυναίκα να είναι γυναίκα. Μην το πάρετε αρνητικά, δε θέλω να φανεί σκληρό. Αλλά μου αρέσει, το πρότυπο του κάθε άντρα νομίζω, είναι μια γυναίκα που έχει στοιχεία της μαμάς του. Όταν εγώ έχω μεγαλώσει με μια μητέρα που μου μαγειρεύει δυο φαγητά τη μέρα, σηκώνομαι μου στρώνει το κρεβάτι, πετούσα τα παπούτσια μου, με μάλωνε, θέλουμε η γυναίκα, που έχουμε δίπλα μας να έχει μερικά από τα στοιχεία της μητέρας μας», είχε δηλώσει ο ίδιος ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του πριν από λίγο καιρό.

Πηγές: ΑΝΤ1, Alpga, Mega

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση