Η Σφετερίστρια: Παολίνα και Κάρλος Ντανιέλ ποζάρουν ξανά μαζί 26 χρόνια μετά το τέλος της σειράς

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 07 Ιανουαρίου 2024 18:09 Η Σφετερίστρια: Παολίνα και Κάρλος Ντανιέλ ποζάρουν ξανά μαζί 26 χρόνια μετά το τέλος της σειράς

Η “Σφετερίστρια” (La usurpadora) είναι η τηλενουβέλα μεξικάνικης παραγωγής του 1998, που έχει μεταδοθεί σε 120 χώρες σε όλο τον κόσμο και έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 25 γλώσσες.

Η μεξικάνικη σειρά προβλήθηκε με τεράστια επιτυχία και στην Ελλάδα για πρώτη φορά το 1999, ενώ από τότε ακολούθησαν πολλές επαναλήψεις και από άλλους ελληνικούς σταθμούς.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς, Πάολα/Παολίνα κατά κόσμον Gabriela Spanic και ο Κάρλος Ντανιέλ Μπράτσο, κατά κόσμον Fernando Colunga, έκαναν 26 χρόνια μετά, το απόλυτο reunion, ποζάροντας μαζί, έχοντας στο πλάι τους και τον τηλεοπτικό αδελφό του Κάρλος Ντανιέλ, Ροντρίγκο.

Σήμερα ο Fernado Colunga είναι 57 ετών, ενώ η Gabriela Spanic 50 ετών.

Η Gabriela Spanic ανέβασε τη φωτογραφία στο προσωπικό της προφίλ

«Τι ευτυχία να βρίσκομαι με σπουδαίους ηθοποιούς, αγαπητούς συντρόφους που αγαπώ και θαυμάζω τόσο πολύ! Fernando Colunga και @marcelobuquet ! Carlos Daniel και Rodrigo! Από το πιο επαναλαμβανόμενο μυθιστόρημα της ιστορίας! Η σφετερίστρια! @productormejia» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η ηθοποιός.

Δείτε ένα απόσπασμα από τη σειρά:

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση