Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εξομολογείται: «Ο σύντροφός μου δεν με ανεβάζει στα social media, με κρύβει»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2024 15:10 Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εξομολογείται: «Ο σύντροφός μου δεν με ανεβάζει στα social media, με κρύβει»

Ο ίδιος της παραπονέθηκε πως σε κοινή τους φωτογραφία, που δημοσίευσε η παρουσιάστρια, δεν ήταν ωραίος.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast @ Star» του Star Channel την Τρίτη (9/1), όπου και μίλησε για τη φωτογραφία της, με την οποία «αποκάλυψε» τον σύντροφό της, αρχιτέκτονα Γιάννη Καραβασάνη.

Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος της παρουσιάστριας της εκπομπής «Shopping Star» της έκανε και παράπονα πως δεν βγήκε ωραίος στη φωτογραφία που δημοσίευσε εκείνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κι έτσι εκείνη προχώρησε στη δημοσίευση μιας δεύτερης.

«Ο Γιάννης, ο δικός μου Γιάννης, παραπονέθηκε με τη χθεσινή φώτο ότι μια φορά τον ανέβασα και ήταν άσχημος. Οπότε πάρτε τον εδώ μαυρισμένο, με θεληματικό πηγούνι και πολλά υποσχόμενο βλέμμα και φυσικά με εμένα να μη φαίνομαι, για να ξεχωρίζει η ομορφιά του», ανέφερε χαρακτηριστικά στο στιγμιότυπο που πόσταρε.

Μιλώντας τώρα στο «Breakfast @ Star» με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δήλωσε με μεγάλη δόση χιούμορ: «Έχουμε πολλούς Γιάννηδες στην παρέα, οπότε είπαμε να το γιορτάσουμε όλοι μαζί. Βγάλαμε τις αναμνηστικές μας φωτογραφίες, όλα τέλεια. Την ανέβασα και το επόμενο πρωί ξυπνάει και μου λέει: “πώς είμαι έτσι;”. Ο σύντροφός μου δεν με ανεβάζει στα social media. Οριακά δεν βγάζει φωτογραφίες μαζί μου. Δεν θέλει… Με κρύβει…».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση