«Ένα σουρεαλιστικό όνειρο»: Η αντίδραση της Έμμα Στόουν στις 11 υποψηφιότητες του Poor Things στα Οσκαρ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024 21:05 «Ένα σουρεαλιστικό όνειρο»: Η αντίδραση της Έμμα Στόουν στις 11 υποψηφιότητες του Poor Things στα Οσκαρ

Την ευγνωμοσύνη της για την υποψηφιότητά της στα Όσκαρ 2024 εξέφρασε η Έμμα Στόουν, η οποία πρωταγωνιστεί στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου.

Η ταινία διεκδικεί 11 Όσκαρ, μεταξύ αυτών της καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας, Α΄ γυναικείου ρόλου για την Έμα Στόουν και Β' ανδρικού για τον Μαρκ Ράφαλο.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των Όσκαρ, η Έμμα Στόουν χαρακτήρισε τις 11 υποψηφιότητες του Poor Things ως ένα «σουρεαλιστικό όνειρο».

«Είμαι πέρα για πέρα ευγνώμων στην Ακαδημία που με συμπεριέλαβε τόσο ως ηθοποιό όσο και ως παραγωγό σε αυτή την ομάδα εξαιρετικών υποψηφίων και που αναγνώρισε την ταινία μας σε τόσες πολλές κατηγορίες», ανέφερε σε δήλωσή της που δόθηκε στο CNN.

«Η ομάδα των καλλιτεχνών που συνέβαλαν στο 'Poor Things' έδωσε τα πάντα και είμαι για πάντα ευγνώμων για την ευκαιρία να υποδυθώ τη Bella και να δω τον κόσμο μέσα από τα μάτια της», πρόσθεσε μεταξύ άλλων, δίνοντας συγχαρητήρια στους συντελεστές και φυσικά στον Γιώργο Λάνθιμο, τον οποίο χαρακτήρισε «καπετάνιο του πλοίου».

πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση