Χιου Χέφνερ: Η χήρα του ιδρυτή του Playboy αποκάλυψε ότι ήταν κακός στο σεξ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2024 21:49 Χιου Χέφνερ: Η χήρα του ιδρυτή του Playboy αποκάλυψε ότι ήταν κακός στο σεξ

«Ήταν περίεργο και ρομποτικό» αποκάλυψε η Κρίσταλ Χέφνερ, ανάμεσα σε άλλα...

H Kρίσταλ Χέφνερ, η οποία έγραψε τα απομνημονεύματα για τη ζωή της, «Only Say Good Things: Surviving Playboy and Finding Myself», μίλησε για τη σεξουαλική ζωή της με τον εκλιπόντα Χιου Χέφνερ.

Η Κρίσταλ Χάρις (όπως είναι το αρχικό της όνομα), που σήμερα είναι 37 ετών, μίλησε στο PEOPLE για τον κόσμο του Playboy στον οποίο μπήκε όταν ήταν μόλις 21 ετών και την οποία ο Χέφνερ ξεπερνούσε κατά 60 ολόκληρα χρόνια.

Η αυτοκρατορία του Playboy ήταν στα τελευταία της όταν η τρίτη και τελευταία σύζυγος του Χέφνερ εμφανίστηκε τον Οκτώβριο του 2008 και η Κρίσταλ ήταν εκεί όταν ισοπέδωσαν την έπαυλη λίγο μετά την τελευταία πνοή του Χέφνερ το 2017 σε ηλικία 91 ετών.

Η πρώτη φορά που η Kρίσταλ γνώρισε τον Χιου ήταν όταν παρευρέθηκε σε ένα πάρτι Χαλογουίν στην έπαυλη του Λος Άντζελες και γρήγορα της πρότειναν να ανέβει στο υπνοδωμάτιο για ομαδικό σεξ με τον ιδιοκτήτη της έπαυλης.

 

 

Δεν υπήρξε κανένα φιλί, ρομαντισμός ή συναισθηματική οικειότητα σε εκείνη την κρεβατοκάμαρα ούτε την πρώτη νύχτα ούτε τα επόμενα βράδια, κατά τη διάρκεια της 9ετους σχέσης της Κρίσταλ με τον Χέφνερ.

«Αυτή ήταν μια καλά οργανωμένη και καλά εξασκημένη ακολουθία γεγονότων. Μία που πήγαινε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο κάθε φορά», ανέφερε η Κρίσταλ. «Μάζευα κάποια κορίτσια από το πάρτι και τα έφερνα επάνω. Αλλάζαμε στη στολή για τη δουλειά: μεταξωτές πιτζάμες. Το σβήσιμο των φώτων. Η μουσική. Το πορνό. Το μοίρασμα της κατσαρόλας. Και μετά το σεξ».

Ακόμη και εκείνη την πρώτη νύχτα, η Κρίσταλ λέει ότι το σεξ ήταν «περίεργο και ρομποτικό».

«Σαν ο Χεφ να έκανε απλώς τις κινήσεις του για κάτι που κάποτε ήταν διασκεδαστικό και σέξι», είπε. «Ή ίσως δεν ήταν ποτέ διασκεδαστικό και σέξι».

Εξήγησε ότι κανείς δεν θα προσπαθούσε να δώσει συμβουλές στον Χέφνερ για οτιδήποτε, ειδικά όταν επρόκειτο για σεξ. «Νομίζω ότι όταν έχεις τόσα πολλά χρήματα και δύναμη και τόσους πολλούς ανθρώπους του «ναι» γύρω σου, απλά μένεις με τη δική σου αφήγηση στο μυαλό σου», δήλωσε η Κρίσταλ. «Και τότε όλοι οι άλλοι απλά ακολουθούν το ίδιο».

Ο Χιου δεν την κοίταξε ούτε μια φορά όταν ήρθε η σειρά της, μόνο ένα βαριεστημένο βλέμμα προς τα πάνω στον στρατηγικά τοποθετημένο καθρέφτη πάνω από το κεφάλι. «Δεν υπήρχε τίποτα σέξι σε αυτό», σημείωσε. «Είχε να κάνει με τη δύναμη, τον έλεγχο και την επιρροή. Ήταν μια παράσταση. Έκανα οντισιόν για έναν ρόλο».

Με την πάροδο των ετών, θαύμαζε την έλλειψη επίγνωσης που είχε ο Χιου για εκείνη και τους συνεργάτες του. Στο βιβλίο, αναρωτιέται αν πραγματικά πίστευε ότι όλοι το απολάμβαναν. «Φαινόταν λιγότερο εξοικειωμένος με το σεξ από μερικά από τα έφηβα αγόρια με τα οποία είχα πάει πριν από χρόνια», γράφει. «Μου ήταν ξεκάθαρο ότι ο Χεφ δεν είχε αφιερώσει ούτε μια στιγμή σε ολόκληρη τη ζωή του για να καταλάβει πώς να ευχαριστήσει κάποιον άλλο».

Όσο για τον εκλιπόντα σύζυγό της, γράφει: «Νομίζω ότι με αγαπούσε όσο ήταν δυνατόν να αγαπήσει οποιονδήποτε».

«Η δυναμική του Χεφ με την οικογένεια ήταν ενδιαφέρουσα», λέει η Κρίσταλ. «Πάντα μου έλεγε ότι δεν υπήρχε πολλή αγάπη στο σπίτι του όταν μεγάλωνε. Όχι μεταξύ των γονιών του ή των γονιών του προς αυτόν. Οπότε δεν νομίζω ότι το κατάλαβε πλήρως όσον αφορά τη σχέση ή το να είναι πατέρας».

Η Κρίσταλ λέει ότι στην πραγματικότητα προτιμούσε το ομαδικό σεξ από το να είναι μόνη της με τον Χέφνερ, ο οποίος βασιζόταν σε φάρμακα για τη σεξουαλική ενίσχυση. Γράφει για τις «νύχτες με τα μικρά μπλε χάπια» όταν το ζευγάρι έκανε σεξ και εκείνος χρειαζόταν μουσική. Κάθε φορά που έρχονταν σε οικειότητα, έβαζε το ίδιο τραγούδι της Μαντόνα σε επανάληψη, γιατί αν παίζει μόνο αυτό το ένα τραγούδι, «τότε καμία άλλη μουσική δεν θα μολυνθεί από αυτό το μέρος».

Η Crystal λέει ότι το σεξ σταμάτησε το 2014: «Και ανακουφίστηκα. Δεν υπήρχε πια το φέρνω κορίτσια στο σπίτι, δεν υπήρχαν άλλες παραστάσεις» και πρόσθεσε: «Για χρόνια, συνέχιζα την παρωδία της Playmate του Playboy για τον Χεφ, για το κοινό».

«Τώρα αναρωτιόμουν αν αυτό το μέρος είχε υπάρξει ποτέ πραγματικά», λέει η Κρίσταλ για την έπαυλη και τον μύθο του Playboy.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Πηγή: ProtoThema

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση