Συγκλονίζει ο Γιώργος Κωνσταντίνου: «Έχασα τον έλεγχο και έπεσα 25 μέτρα κάτω στον γκρεμό»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2024 19:38 Συγκλονίζει ο Γιώργος Κωνσταντίνου: «Έχασα τον έλεγχο και έπεσα 25 μέτρα κάτω στον γκρεμό»

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου παραχώρησε μαζί με τον Αποστόλη Τότσικα συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!». Ο επιτυχημένος ηθοποιός που τον ερχόμενο Οκτώβριο θα γίνει 90 ετών, αναφέρθηκε στο συγκλονιστικό τροχαίο ατύχημα που είχε πριν από αρκετά χρόνια, αλλά και στην πίστη του στον Θεό.

Αποστόλης Τότσικας: Η ομορφιά είναι σίγουρα ένα μέσο, αλλά δεν αρκεί

Τον ερχόμενο Οκτώβριο θα κλείσετε τα 90. «Οι αναμνήσεις είναι ζωντανά κύτταρα στον εγκέφαλο. Μόνο οι νεκροί λησμονάνε» γράψατε στο αυτοβιογραφικό βιβλίο σας. Ποια είναι η πρώτη ανάμνηση που σας έρχεται στο νου;

Πρέπει να δηλώσω πως δεν γυρίζω πίσω. Δεν θέλω να σκέφτομαι τα περασμένα. Ζω το τώρα. Έχω ζήσει μια γεμάτη ζωή, με απίστευτα πράγματα, ξεκινώντας από τους Γερμανούς που μπήκαν στο σπίτι μου μέχρι κι εγώ δεν ξέρω τι, ακόμα και την πτώση μου σε γκρεμό. Ήταν η πρεμιέρα του «Γάμος αλά ελληνικά» με την Ξένια Καλογεροπούλου στη Θεσσαλονίκη. Ήμουν 6 μηνών οδηγός, πήρα το αυτοκίνητο χωρίς να ξέρω τι μου γίνεται και ξεκίνησα.

Εκεί στον Πλαταμώνα, κάτω από το κάστρο, ξαφνικά έχασα τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσα 25 μέτρα κάτω στον γκρεμό. Έζησα. Ευτυχώς εκείνη την ώρα ήμουν μόνος – στα πρώτα διόδια μου είχαν «φορτώσει» κάποιον να τον πάω πιο πάνω. Πέφτοντας στον γκρεμό, η πόρτα του συνοδηγού ήρθε δίπλα μου – αν ήταν μέσα κι εκείνος, θα είχαμε γίνει λιώμα και οι δυο.

Πιστεύετε στον Θεό;

Πάρα πολύ. Πιστεύω ότι ήταν το τυχερό μου να ζήσω, κάποιος με κράτησε στη ζωή. Μάλιστα, όταν συνειδητοποίησα πως ήμουν ζωντανός, σκαρφάλωσα 25 μέτρα να βγω στη δημοσιά. Με πήγαν στη Θεσσαλονίκη και, αντί για την πρεμιέρα, βρέθηκα στο νοσοκομείο. Τι περιπέτεια!

Πηγή: Enikos

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση