Μαρίνα Σπανού: Ποια είναι η νεαρή τραγουδίστρια που έχει φέρει χαμό στο TikTok με το «Λουλούδι του δρόμου»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2024 10:39 Μαρίνα Σπανού: Ποια είναι η νεαρή τραγουδίστρια που έχει φέρει χαμό στο TikTok με το «Λουλούδι του δρόμου»

Η φωνή της έχει κατακλύσει τα social media.

Χαμό στο TikTok με το «Λουλούδι του δρόμου» του Γιώργου Ρους έχει φέρει η νεαρή τραγουδίστρια, Μαρίνα Σπανού. Η κόρη του ηθοποιού, Χρήστου Σπανού, και της μουσικού, Μελίνας Παιωνίδου, ξεκίνησε να ασχολείται πιο ενεργά με το τραγούδι την περίοδο της καραντίνας, έκανε live στην Αρεοπαγίτου και πλέον κάνει θραύση στα social media.

H καλλιτέχνις έχει ήδη το δικό της φανατικό κοινό και κάθε βίντεο που ανεβάζει στο TikTok δέχεται «βροχή» από σχόλια, ενώ κάθε live εμφάνισή της είναι sold out.

Η 21χρονη Μαρίνα Σπανού σπουδάζει υποκριτική, ενώ, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια, το τραγούδι ήταν για αυτή από παιδί ένα όνειρο που κατάφερε τελικά να κάνει πραγματικότητα.

Δείτε βίντεο της Μαρίνας Σπανού

Ακολουθούν κάποια σχόλια στα social media…

Πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση