Δήμητρα Ματσούκα – Πέτρος Κόκκαλης: «Ταξίδι του μέλιτος δεν πήγαμε, βρεθήκαμε το βράδυ που φάγαμε μαζί»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2024 13:56 Δήμητρα Ματσούκα – Πέτρος Κόκκαλης: «Ταξίδι του μέλιτος δεν πήγαμε, βρεθήκαμε το βράδυ που φάγαμε μαζί»

Η Δήμητρα Ματσούκα και ο σύζυγός της Πέτρος Κόκκαλης μίλησαν στην εκπομπή «Πρωινό» για πρώτη φορά μετά τον πρόσφατο γάμο τους.  

Η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης που αποφάσισαν μετά από 7 χρόνια κοινού βίου να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου τον περασμένο Δεκέμβριο, αποκάλυψαν πως δεν έχουν πάει ταξίδι του μέλιτος.

«Πλησιάζουν οι Ευρωεκλογές και είναι μια έντονη περίοδος για εμάς», είπε η Δήμητρα Ματσούκα, ενώ πρόσθεσε με αφορμή τον γάμο της: «Ταξίδι του μέλιτος δεν πήγαμε, βρεθήκαμε το βράδυ που φάγαμε μαζί».

Για την υποψηφιότητά του στις ευρωεκλογές, ο Πέτρος Κόκκαλης δήλωσε ότι «είμαστε ένα καινούργιο κόμμα, ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς. Πρέπει και στη χώρα μας να έχουμε ένα κόμμα κλιματικό – πράσινο».

«Δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Για να πω μια λαϊκή έκφραση: Ψαρώνω πολύ όταν πλησιάζω την Ευρωβουλή, μου αρέσει πάρα πολύ η ιδέα της Ευρώπης. Με συγκινεί και είμαι πολύ περήφανη», σχολίασε η Δήμητρα Ματσούκα.

Το ζευγάρι σε ερώτηση για τη φετινή συμμετοχή της Ελλάδος στη Eurovision: «Μου αρέσει πάρα πολύ το τραγούδι και ο δίσκος «Yenna» είναι ορόσημο στην ελληνική μουσική.  Εμείς συμφωνούμε, είμαστε πολύ fan», απάντησαν στην κάμερα του ANT1.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση