Άννα Παναγιωτοπούλου: Το συγκινητικό αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα – «Σ’ ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 04 Μαΐου 2024 14:36 Άννα Παναγιωτοπούλου: Το συγκινητικό αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα – «Σ’ ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες» Φωτό: intime

Ο κόσμος του θεάτρου θρηνεί τον θάνατο της ηθοποιού Άννας Παναγιωτοπούλου, η οποία έφυγε σήμερα (04.05.2024) από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, αποχαιρετά την σπουδαία ηθοποιό Άννα Παναγιωτοπούλου με μια συγκινητική ανάρτηση στα social media.

«Αντίο ΑΝΝΑ….Σπουδαία κυρια του θεατρου μας…Αννα του Ελεύθερου θεάτρου που άλλαξε την επιθεώρηση και την ματιά μας.. Αννα της Ελεύθερης Σκηνής και των σπουδαίων ρόλων.. Αννα της ανεπανάληπτης Μαντάμ Σουσούς όπου είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί της.. », έγραψε σχετικά ο πρόεδρος του ΣΕΗ και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας.

«Αννα των τριών Χαρίτων που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ..Καλό ταξίδι.. Σ ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες στο Θέατρο και στο κοινό μας», κετέληξε.

Την ανάρτηση συνοδεύει με μία κοινή τους φωτογραφία , ένα καρέ από την κοινή συνύπαρξή τους σε επισόδειο από τη θρυλική σειρά «Μαντάμ Σουσού».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση