Thor: Love and Thunder – «Στον αέρα» το τρέιλερ της νέας ταινίας της Marvel

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Απριλίου 2022 17:36 Thor: Love and Thunder – «Στον αέρα» το τρέιλερ της νέας ταινίας της Marvel

Τέλος στην αγωνία των απανταχού θαυμαστών δίνει η Marvel, αφού δημοσίευσε το πρώτο τρέιλερ για την 4η ταινία του Thor, το «Thor: Love and Thunder» ενώ απομένουν λιγότερες από 90 ημέρες για την πρεμιέρα στα σινεμά του πλανήτη.

Πιο συγκεκριμένα, η ταινία «Thor: Love and Thunder» της Marvel κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιουλίου 2022, όπως αποκάλυψε ο λογαριασμός της Marvel Studios στο Twitter, μαζί με το τρέιλερ του πολυαναμενόμενου φιλμ.

Στο τρέιλερ, ο Thor (Chris Hemsworth) ακούγεται να λέει ότι «πρέπει να βρει ποιος είναι πραγματικά», με τα γεγονότα της ταινίας να διαδραματίζονται λίγο μετά το τέλος του «Avengers: Endgame» και την έναρξη του ταξιδιού του… πρώην βασιλιά του Άσγκαρντ μαζί με τους Guardians of the Galaxy.

Μάλιστα, στο τέλος του τρέιλερ έχει και μια μικρή – για την ώρα – αποκάλυψη, η οποία επιβεβαιώνει κάτι που ακουγόταν εδώ και καιρό.

 

 

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας «Thor: Love and Thunder»:

Η Marvel ακολούθησε την ίδια τακτική για τη δημοσιοποίηση του τρέιλερ της επερχόμενης ταινίας του Thor, όπως είχε κάνει και για την ταινία «Spider-Man: No Way Home», δηλαδή το έβγαλε «στον αέρα» σε λιγότερο από τρεις μήνες για την πρεμιέρα.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση