Στη μεγάλη οθόνη ξανά ο Τιτανικός

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 14:32 Στη μεγάλη οθόνη ξανά ο Τιτανικός

Πέρασαν 25χρόνια από την ημέρα που κυκλοφόρησε η ταινία.

Επιστρέφει από 10 Φεβρουαρίου στη μεγάλη οθόνη ο Τιτανικός, με αφορμή τη συμπλήρωση 25 χρόνων από την κυκλοφορία του. Η ταινία του 1997 του Τζέιμς Κάμερον θα προβάλλεται στους κινηματογράφους σε βελτιωμένη (remastered) έκδοση 3D 4K HDR και υψηλό ρυθμό καρέ.

Η Κέιτ Γουίνσλετ και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, οι οποίοι ενσάρκωσαν τους πρωταγωνιστές, Ρόουζ ΝτεΓουίτ Μπουκάτερ και Τζακ Ντόσον, εμφανίζονται σε μια νέα αφίσα της ταινίας για να γιορτάσουν την επέτειο.

Η 47χρονη Κέιτ και ο 48χρονος Λεονάρντο παρέμειναν καλοί φίλοι από τότε που πρωταγωνίστησαν στην ταινία, που βασίστηκε στην ιστορία του ναυαγίου του διάσημου πλοίου το 1912, όταν ήταν μόλις 21 και 22 ετών.

Έως την κυκλοφορία του φιλμ «Avatar» το 2009 -σε σκηνοθεσία επίσης του Κάμερον- ο Τιτανικός ήταν η πιο επιτυχημένη ταινία όλων των εποχών. Ο Τζέιμς Κάμερον σκηνοθέτης και σεναριογράφος της απέσπασε τρία βραβεία Όσκαρ.

Πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση