Οι πρώτες φωτογραφίες της Αντζελίνα Τζολί ως Μαρία Κάλλας: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα σε Ελλάδα, Παρίσι και Μιλάνο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2023 10:40 Οι πρώτες φωτογραφίες της Αντζελίνα Τζολί ως Μαρία Κάλλας: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα σε Ελλάδα, Παρίσι και Μιλάνο

Τις δύο πρώτες φωτογραφίες της Αντζελίνας Τζολί ως Μαρία Κάλλας αποκάλυψε ο σκηνοθέτης Πάμπλο Λαρέν, για την επερχόμενη ταινία του που θα εξερευνήσει τη ζωή της θρυλικής τραγουδίστριας, η οποία συχνά περιγράφεται ως η αυθεντική ντίβα.

Βασισμένη σε αληθινές μαρτυρίες, η ταινία με τον τίτλο «Maria», θα αφηγηθεί την ταραχώδη, όμορφη και τραγική ιστορία της ζωής της μεγαλύτερης τραγουδίστριας όπερας στον κόσμο, ξαναζωντανεύοντας και αναπαριστώντας τις τελευταίες ημέρες της στο Παρίσι της δεκαετίας του 1970.

Τα γυρίσματα βρίσκονται σε εξέλιξη και πραγματοποιούνται σε διάστημα 8 εβδομάδων στο Παρίσι, την Ελλάδα, την Βουδαπέστη και το Μιλάνο.

Στην ταινία, η οποία έχει ενδιάμεση συμφωνία SAG-AFTRA, θα πρωταγωνιστήσουν επίσης οι Pierfrancesco Favino, Alba Rohrwacher, Haluk Bilginer, Kodi Smit-McPhee και Valeria Golino.

Όπως δήλωσε χθες ο σκηνοθέτης της επερχόμενης ταινίας Πάμπλο Λαρέν: «Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος που ξεκινάμε την παραγωγή της ταινίας Maria, η οποία ελπίζω ότι θα φέρει την αξιοσημείωτη ζωή και το έργο της Μαρίας Κάλλας στο κοινό όλου του κόσμου, χάρη στο υπέροχο σενάριο του Στίβεν Νάιτ, τη δουλειά όλου του καστ και του συνεργείου, και κυρίως την εξαιρετική δουλειά και προετοιμασία της Αντζελίνας.

Οι φωτογραφίες της Αντζελίνας Τζολί ως Μαρία Κάλλας - Με ρούχα που βασίζονται στα αυθεντικά της Κάλλας

Όπως μπορεί να δει κανείς στις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα ο σκηνοθέτης της ταινίας, η Αντζελίνα Τζολί εικονίζεται στη μία με μεγάλα στρογγυλά γυαλιά και ένα πλεκτό λευκό πουλόβερ, ενώ στην άλλη με ένα δαντελένιο λευκό καπέλο.

Όσον αφορά στα κοστούμια που θα φοράει η Αντζελίνα Τζολί στην ταινία, βασίζονται σε αυθεντικά ρούχα που φορούσε η Μαρία Κάλλας. Η παραγωγή έχει συμβουλευτεί ομάδες για τα δικαιώματα των ζώων, συμπεριλαμβανομένης της PETA, σχετικά μετη χρήση vintage γούνινων αντικειμένων που φοριούνται στην ταινία και προέρχονται από την συλλογή αρχείου του σχεδιαστή κοστουμιών Massimo Cantini Parrini. Ελήφθη συνειδητή απόφαση να μην χρησιμοποιηθεί ή να μην γίνει νέα γούνα.

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση