The Color Purple: Νέο τρέιλερ για το επερχόμενο μιούζικαλ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023 15:48 The Color Purple: Νέο τρέιλερ για το επερχόμενο μιούζικαλ

Αποτελεί τη δεύτερη μεταφορά του μυθιστορήματος μετά το οσκαρικό φιλμ του Στίβεν Σπίλμπεργκ το 1985.

Η Warner Bros παρουσίασε το δεύτερο επίσημο τρέιλερ για την ταινία «The Color Purple», σε νέα μεταφορά στο είδος του μιούζικαλ.

Η ιστορία ακολουθεί τις ζωές και τον αγώνα των μαύρων γυναικών που ζουν στον Νότο στις αρχές της δεκαετίας του 1900 με επίκεντρο μία μοναδική σχέση αγάπης και αλληλεγγύης. Είναι βασισμένη στο ομώνυμο και βραβευμένο με Πούλιτζερ μυθιστόρημα της 'Αλις Γουόκερ του 1982.

Δείτε το τρέιλερ

Σημειώνεται ότι τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του βιβλίου, το 1985, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ, μετέφερε την ιστορία στην μεγάλη οθόνη με πρωταγωνίστριες τις Γούπι Γκόλντμπεργκ και Όπρα Γουίνφρεϊ κερδίζοντας 11 υποψηφιότητες για Όσκαρ ενώ το 2005 ανέβηκε ως μιούζικαλ στη σκηνή του Μπρόντγουεϊ.

Στη νέα ταινία ο διάσημος σκηνοθέτης ενώνει τις δυνάμεις του ξανά με την Γουίνφρεϊ από την θέση των εκτελεστικών παραγωγών μαζί με τους Κουίνσι Τζόουνς και Σκοτ Σάντερς σε σκηνοθεσία Μπλιτζ Μπαζαβούλε.

Πρωταγωνιστούν οι Ταράτζι Π. Χένσον, Ντανιέλ Μπρουκς, Κόλμαν Ντομίνγκο, Κόρεϊ Χόκινς, H.E.R., Χάλι Μπέιλι, με την Ανζενού Ελις και την Φαντάσια Μπαρίνο στο κινηματογραφικό της ντεμπούτο.

Το «Color Purple» θα κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες ανήμερα των Χριστουγέννων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση