Το νέο τρέιλερ του «Poor Things» βγήκε στη δημοσιότητα – Πότε κάνει πρεμιέρα η ταινία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2023 13:10 Το νέο τρέιλερ του «Poor Things» βγήκε στη δημοσιότητα – Πότε κάνει πρεμιέρα η ταινία

Πρόκειται για μια μοντέρνα διασκευή του μύθου του Φρανκενστάιν.

Νέο τρέιλερ ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τη νέα ταινία του καταξιωμένου Έλληνα σκηνοθέτη Γιώργου Λάνθιμου, «Poor Things», από τη Searchlight Pictures. Το βραβευμένο με Χρυσό Λέοντα «Poor Things», με πρωταγωνίστρια την Έμα Στόουν, θα κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες, στις 08/12.

Λίγο πριν από την πρεμιέρα της, λοιπόν, το νέο τρέιλερ των 60 δευτερολέπτων παρουσιάζει τις ιδιαίτερες ερμηνείες των πρωταγωνιστών Έμα Στόουν, Μαρκ Ράφαλο και Γουίλεμ Νταφόε, μαζί με τίτλους των διθυραμβικών κριτικών που έχει λάβει.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, η ταινία είναι μια μοντέρνα διασκευή του μύθου του Φρανκενστάιν, βασισμένη στο ομότιτλο βραβευμένο βιβλίο του Άλισντερ Γκρέι, που κυκλοφόρησε το 1992 και ακολουθεί την «Μπέλα, μια όμορφη νεαρή η οποία αυτοκτονεί για να ξεφύγει από τον βίαιο άντρα της. Την επαναφέρει στη ζωή ένας εκκεντρικός αλλά ιδιοφυής επιστήμονας, ο Γκόντγουιν Μπάξτερ, δίνοντάς της, ωστόσο, το μυαλό ενός μωρού. Διψασμένη να μάθει τον κόσμο το σκάει με τον Ντάνκαν Γουέντερμπερν, έναν ικανό και με αμβλυμμένη ηθική δικηγόρο, σε μια περιπέτεια περιπλάνησης σε όλες τις ηπείρους».

Τη διασκευή υπογράφει ο θεατρικός συγγραφέας και στενός συνεργάτης του Έλληνα δημιουργού Τόνι Μακναμάρα. Το καστ συμπληρώνουν μεταξύ άλλων οι Ραμού Γιούσεφ, Τζέροντ Καρμάικλ και Κρίστοφερ Άμποτ.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση