Κρις Χέμσγουορθ: Αγνώριστος στο πρώτο τρέιλερ του «Furiosa»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2023 12:34 Κρις Χέμσγουορθ: Αγνώριστος στο πρώτο τρέιλερ του «Furiosa»

Το πολυαναμενόμενο φιλμ αποτελεί το prequel του «Mad Max: Fury Road» - Πρωταγωνιστεί η Άνια-Τέιλορ Τζόνσον.

Ο Κρις Χέμσγουορθ εμφανίστηκε εντελώς αγνώριστος στο πρώτο γεμάτο δράση τρέιλερ για το prequel του «Mad Max: Fury Road» του Τζορτζ Μίλερ, το «Furiosa».

Το τρέιλερ, που κυκλοφόρησε την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου, δείχνει την πρωταγωνίστρια την οποία υποδύεται η Άνια-Τέιλορ Τζόνσον, σε μια νεαρή ηλικία του χαρακτήρα που υποδύθηκε η Σαρλίζ Θερόν στην ταινία του 2015.

Μαζί της συμμετέχει ο Αυστραλός ηθοποιός, ο οποίος μεταμορφώθηκε στον ρόλο του κακού με το όνομα Dementus, ο οποίος έχει μακριά, μέχρι τους ώμους μαλλιά, ένα πυκνό μούσι και μια γαμψή προσθετική μύτη. Ο Χέμσγουορθ έχει περιγράψει τον χαρακτήρα του Dementus ως «έναν πολύ βίαιο, τρελό, βάναυσο άτομο που γεννήθηκε από τη Wasteland».

Η ταινία αφηγείται την ιστορία της καταγωγής μιας νεαρής Imperator Furiosa και περιγράφετα ως μια «αυτόνομη περιπέτεια δράσης που θα αποκαλύψει την προέλευση της Furiosa».

Δείτε το τρέιλερ

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση