Superman: Στη δημοσιότητα η πρώτη εικόνα του Ντέιβιντ Κόρενσουετ ως ο σούπερ ήρωας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024 12:26 Superman: Στη δημοσιότητα η πρώτη εικόνα του Ντέιβιντ Κόρενσουετ ως ο σούπερ ήρωας

Η νέα ταινία της DC θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Ιουλίου 2025.

Ο Τζέιμς Γκαν, συν-διευθύνων σύμβουλος της DC Studios και σκηνοθέτης της ταινίας «Superman», μοιράστηκε μια πρώτη ματιά από τον Ντέιβιντ Κόρενσουετ στον ρόλο του διάσημου υπερήρωα.

Η αποκάλυψη έγινε μέσω της πλατφόρμας Threads, με τον Γκαν να λέει στους fans να «ετοιμαστούν» για την πρεμιέρα της ταινίας στις 11 Ιουλίου 2025 και δίνοντας στη δημοσιότητα μια πλήρη εικόνα του Κόρενσουετ ως Superman. Η εικόνα τον δείχνει να κάθεται σε αυτό που πιθανότατα είναι ένας ουρανοξύστης της Metropolis, βάζοντας την μπότα του ενώ έξω λαμβάνει χώρα ένα συγκλονιστικό γεγονός.

Δείτε την ανάρτηση

To «Superman», προηγουμένως γνωστό ως «Superman: Legacy», θα είναι η πρώτη ταινία στο «Chapter 1: Gods and Monsters» του ανανεωμένου DCU, αλλά σίγουρα δεν αποτελεί μια ιστορία προέλευσης του υπερήρωα, καθώς θα περιέχει και άλλους χαρακτήρες τόσο καλούς όσο και κακούς.

Δίπλα στον Superman του Κόρενσουετ θα βρίσκεται η Λόις Λέιν της Ρέιτσελ Μπρόνσχαν. Στο έργο θα συμμετέχουν επίσης ο Νέιθαν Φίλιον ως Green Lantern, ο Έντι Γκαθέγκι ως Mister Terrific, η Ισαμπέλα Μέρσεντ ως Hawkgirl, ο Άντονι Κάριγκαν ως Metamorpho, η Μαρία Γκαμπριέλα ντε Φάρια ως The Engineer και άλλοι. Ο Γκαν επιβεβαίωσε ότι αυτοί οι ηθοποιοί θα παίξουν τους ίδιους ρόλους και σε άλλα projects του DCU.

Το Chapter 1 του DCU περιλαμβάνει επίσης τηλεοπτικές σειρές, και ενώ το ακριβές περιεχόμενο έχει αλλάξει ελαφρώς από τότε που ο Γκαν και ο συν-διευθύνων σύμβουλος Πίτερ Σάφραν το ανακοίνωσαν το 2023, μια σειρά κινουμένων σχεδίων με τίτλο «Creature Commandos» θα ξεκινήσει επίσημα το νέο σύμπαν στα τέλη του 2024.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση