La Casa de Papel: Όλα όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής για τον 5ο κύκλο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2020 16:24 La Casa de Papel: Όλα όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής για τον 5ο κύκλο

Οι νέοι πρωταγωνιστές, η πλοκή, η ημερομηνία προβολής του νέου και τελευταίου κύκλου της σειράς-φαινόμενο του Netflix.

Tο La Casa de Papel  πρόκειται να επιστρέψει στο Netflix για έναν 5ο και τελευταίο κύκλο μέσα στο 2021. H σειρά-τηλεοπτικό φαινόμενο κατέχει το ρεκόρ αυτής με τους περισσότερους θεατές ανάμεσα στις μη αγγλόφωνες της πλατφόρμας. Ο 4ος κύκλος που ανέβηκε τον περασμένο Απρίλιο κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 65 εκατομμύρια views.

Στις αρχές του περασμένου μήνα ανακοινώθηκε επίσημα από το Netflix ότι θα υπάρξει ένας 5ος κύκλος που θα είναι και το φινάλε της σειράς:

Όσα γνωρίζουμε για την παραγωγή του 5ου κύκλου

Τον περασμένο Ιούλιο, ο δημιουργός της σειράς Alex Pina ενημέρωσε τους φαν της σειράς μέσα από το λογαριασμό του στο instagram ότι βρίσκεται στη διαδικασία συγγραφής του σεναρίου. Πόσταρε μια φωτογραφία του να είναι ξαπλωμένος σε μια αιώρα με το laptop του, στον εξωτερικό χώρο των γραφείων της εταιρείας παραγωγής του la Casa de Papel και σχολίασε "Writing la Casa de Papel 5".

Τον ίδιο μήνα, ο Pedro Alonso που υποδύεται τον Berlin άφησε να εννοηθεί ότι τα γυρίσματα ξεκινούν άμεσα:

"Μόλις κουρεύτηκα και δοκίμασα τα ρούχα. Όλοι φορούν μάσκες… Το θέμα είναι ότι σύντομα θα γίω και πάλι εκείνος. Τον λένε Berlin και είναι απολύτως αξιαγάπητος. Μερικές φορές."

Στις 21 Ιουλίου, ο "Καθηγητής" Alvaro Morte ανακοίνωσε ότι ήταν ξανά στο πλατό του la Casa de Papel: "Επέστρεψα. Ο Καθηγητής επέστρεψε".

Τα γυρίσματα όπως φαίνεται ξεκίνησαν τον Αύγουστο, όταν διέρρευσαν και κάποιες φωτογραφίες από φαν της σειράς.

Στα μέσα του μήνα, η Ursula Corbero (Tokio) ανέβασε ένα story στο instagram λέγοντας ότι είναι η πρώτη της μέρα στο γύρισμα.

Οι νέοι πρωταγωνιστές

Ταυτόχρονα με την επίσημη ανακοίνωση για τον 5ο κύκλο της σειράς, ανακοινώθηκαν και κάποια νέα μέλη του καστ. Ο πρώτος ηθοποιός που προστίθεται είναι ο Miguel Angel Silvestre ο οποίος δήλωσε μέσω instagram πόσο τυχερός νιώθει που συμμετέχει στη σειρά.

Φαίνεται πως θα ενσαρκώσει τον νέο "κακό" της υπόθεσης. Μιλώντας για το ρόλο του Silvestre, o Alex Pina είπε "πάντα προσπαθούμε να δημιουργούμε χαρισματικούς, ευφυείς και ικανούς αντιπάλους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, μας ενδιαφέρει η εξυπνάδα του χαρακτήρα να προσομοιάζει εκείνη του Καθηγητή".

Το δεύτερο καινούριο μέλος του καστ είναι

Τέλος, πριν λίγες μέρες μάθαμε ότι προστίθεται ένας ακόμα ηθοποιός, ο Jose Manuel Seda που είναι επίσης σεναριογράφος και σκηνοθέτης.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση