Αντίστροφη μέτρηση: Επιστρέφουν οι «Ράδιο Αρβύλα»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2021 16:43 Αντίστροφη μέτρηση: Επιστρέφουν οι «Ράδιο Αρβύλα»

Τρεις και σήμερα… πριν βρεθούν ξανά στο τηλεοπτικό τοπίο… με όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά… για το τι θα κάνουν! Άλλωστε η απόφασή τους να επιστρέψουν με καθημερινή παρουσία… προμηνύει πολλά για τις διαθέσεις τους…!

Από τη Δευτέρα λοιπόν «Ράδιο Αρβύλα» are back σε νέο τηλεοπτικά «σπίτι», του OPEN, live από τη Θεσσαλονίκη, καθημερινά στις 8 το βράδυ.

Όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση του σταθμού:

«Η σάτιρα στα καλύτερα της. Ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη, το ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ, καυτηριάζει όπως μόνο αυτό ξέρει, την πολιτική επικαιρότητα, την κοινωνία, την τηλεόραση.

Αμέσως μετά το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του OPEN, οι ειδήσεις μέσα από το ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ αποκτούν μια άλλη διάσταση.

Ο Αντώνης Κανάκης και οι Γιάννης Σερβετάς, Στάθης Παναγιωτόπουλος και Χρήστος Κιούσης, αποδομούν τις εξελίξεις και την καθημερινότητα, μέσα από την εκπομπή που έχει γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση.»

Σε περίοδο λοιπόν καραντίνας ο Αντώνης Κανάκης με την παρέα του θα βρεθούν ξανά στο τηλεοπτικό τοπίο βοηθώντας τους τηλεθεατές να… δραπετεύσουν με γέλιο από τη δυσάρεστη πραγματικότητα… έστω κι αν η επιστροφή τους δυσαρεστεί κάποιους… όπως κι αυτούς που θα μπουν στο στόχαστρο της σάτιράς τους…!

του Γρηγόρη Μελά

Πηγή: newsit.gr
 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση