Masterchef 5: Ο πρώτος ημιτελικός «βγάζει» την τελική 3άδα - Ποιοι πάνε τελικό

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Μαΐου 2021 10:53 Masterchef 5: Ο πρώτος ημιτελικός «βγάζει» την τελική 3άδα - Ποιοι πάνε τελικό

Στην τελική ευθεία το Masterchef… Η αποχώρηση του Τζιοβάνι σημάδεψε το φετινό reality μαγειρικής, και έφτασε η ώρα του πρώτου ημιτελικού.

Με πολλές εκπλήξεις και ανατροπές, το Masterchef καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό. Ο πρώτος ημιτελικός ξεκινάει με Mystery Box και Δοκιμασία Αποχώρησης.

Την Πέμπτη 20/5 οι παίκτες γίνονται ζευγάρια και οι λιγότερο καλές προσπάθειες δεν πάνε στον παράδεισο αλλά απευθείας σε… Δοκιμασία Αποχώρησης.

Αλέξανδρος, Διονύσης, Ιωάννης, Παύλος, Μαργαρίτα και Μαρίνα βρίσκονται στην τελική 6άδα, και το παιχνίδι παίρνει φωτιά…

Μαγειρικές δοκιμασίες για γερά στομάχια από σήμερα, καθώς βρισκόμαστε στην τελική ευθεία. Ο μεγάλος τελικός, εκτός απροόπτου, θα μεταδοθεί την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου.

Το θα δούμε σήμερα:

Σύμφωνα, μάλιστα, με ρεπορτάζ που δημοσίευσε η εφημερίδα “Καθημερινή” στο τηλεοπτικό ένθετο, ο μεγάλος τελικός του Masterchef είναι… γυναικεία υπόθεση.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η τελική τριάδα απαρτίζεται από την Μαργαρίτα, τη Μαρίνα (η οποία επέστρεψε στο παιχνίδι όταν δόθηκε δεύτερη ευκαιρία σε όσους παίκτες είχαν αποχωρήσει) και τον Διονύση.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση