Οργή για το Βαλάντη: «Πετάξτε τον έξω από το Survivor» (vid)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 14:12 Οργή για το Βαλάντη: «Πετάξτε τον έξω από το Survivor» (vid)

Μετά από αυτό που έγινε με την Ευρυδίκη στο Συμβούλιο του Νησιού ο Βαλάντης έχει μπει σε... καραντίνα απ' όλη την ομάδα των Διασήμων.

Ο Βαλάντης είναι ένα πρόσωπο που έχει συζητηθεί πολύ στο Survivor, κυρίως λόγω της συμπεριφοράς και των αντιπαραθέσεων του με τους συμπαίκτες του.

Ωστόσο στο χθεσινό (16/1) επεισόδιο έγινε χαμός στο συμβούλιο του νησιού, καθώς ο Βαλάντης είπε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κάτι που την έκανε να κλάψει με λυγμούς.

Όπως είπαν οι συμπαίκτες της αλλά και η ίδια, αυτό που της είπε έχει να κάνει με την υγεία της και μάλιστα το χαρακτήρισαν πολύ άσχημο.

Η Ευρυδίκη ζήτησε από την παραγωγή να κοπεί στο μοντάζ η ατάκα που της είπε, με τους συμπαίκτες του να τον κοιτάζουν με οργή ενώ ο ίδιος αρχικά έδειχνε απαθής αλλά στην συνέχεια είπε πως «ζήτησα συγγνώμη, τι άλλο να κάνω;».

Το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι πως της είπε κάτι σχετικά με την περιπέτεια υγείας που είχε περάσει η κοπέλα, καθώς όπως η ίδια είχε γνωστοποιήσει είχε καρκίνο.

Το γεγονός προκάλεσε ακόμα περισσότερες αντιδράσεις καθώς και ο ίδιος είχε ανάλογη περιπέτεια υγείας και όλοι απόρησαν πώς μπόρεσε και το έκανε αυτό.

Οργή στα social media

Όλα αυτά προκάλεσαν οργή στα social media και οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ζητούν την απομάκρυνσή του από το ριάλιτι επιβίωσης.

«Δεν το θίγεις ούτε για πλάκα αυτό, ήρθε η ώρα να τον στείλουμε σπίτι του», «Ο Βαλάντης αντιπροσωπεύει στο 100% ,όλη αυτή τη γενιά, που κατέστρεψαν την χώρα.0 παιδεία,0 ηθικές αρχες,0 ανθρωπιά, Μηδέν ως άνθρωποι, γενικώς. Μηδέν εις το πηλίκον γενικότερα», «αν δεν φύγει ο Βαλάντης είναι σκάνδαλο», «έξωωω ο Βαλάντης», είναι μόνο μερικά από τα tweets μετά την προβολή του επεισοδίου.

Ωστόσο στο σημερινό (17/1) επεισόδιο, όπως βλέπουμε στο trailer οι συμπαίκτες του έχουν απομακρυνθεί από αυτόν και πλέον κάθεται απομονωμένος. Η Ευρυδίκη αναφέρει πως δεν θέλει να του ξαναμιλήσει, χαρακτηρίζοντάς τον «κακό άνθρωπο» ενώ και υπόλοιποι του ζητούν να πάει κάπου να είναι μόνος του.

Πηγή: gazzetta.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση