Survivor: «Μπαίνει» ο Τάκης Καραγκούνιας μαζί με την Κάτια Ταραμπάνκο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2022 10:02 Survivor: «Μπαίνει» ο Τάκης Καραγκούνιας μαζί με την Κάτια Ταραμπάνκο

Από τη διαιτησία, μισθοφόρος σε εμπορικά πλοία, πυγμάχος, δημοτικός σύμβουλος και από σήμερα ο Παναγιώτης Καραγκούνιας θα είναι στο Survivor!

Ο Αιγιώτης “μπαίνει” στο ριάλιτι μαζί με την Κάτια Ταραμπάνκο και μαζί αναμένεται να αλλάξουν τις ισορροπίες στην ομάδα των Διάσημων. Σύμφωνα με το pelop.gr, ο Τάκης Καραγκούνιας άρχισε να «σφυρίζει» στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα τέλη δεκαετίας του ’90 μέχρι το 2009 που έφτασε στο απόγειο. Τότε, μάλιστα, έφτασε πολύ κοντά στο να πάρει «προαγωγή» στη Super League, όμως κόπηκε λόγω ορίου ηλικίας.

Ο αδελφός του Παναγιώτη είναι ιερέας στα Μελίσσια, ενώ ο ίδιος διαθέτει σχολή πυγμαχίας στο Αίγιο με την οποία θέλει να ασχοληθεί μόλις επιστρέψει από το Survivor. Επίσης, ο Καραγκούνιας εργαστεί ως προστασία υψηλών προσώπων, κυρίως σε εφοπλιστές, ενώ έχει γυρίσει σχεδόν όλον τον κόσμο ως μισθοφόρος σε εμπορικά πλοία. Ακόμα, έχει υπηρετήσει ως βατραχάνθρωπος στο Πολεμικό Ναυτικό. Εχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος Αιγίου, μέλος της ΔΗΚΕΠΑ, ενώ είναι «άρρωστος» με τον Παναθηναϊκό. Είναι χωρισμένος και έχει μια κόρη 11 ετών.

Το… μέσον για να μπει στο Survivor

Ο Τάκης Καραγκούνιας, λόγω της θητείας του σε εμπορικά πλοία, συνδέθηκε φιλικά με τον πρώην παίκτη του ριάλιτι, Κώστα Αναγνωστόπουλο, γνωστό και ως «μισθοφόρο». Απευθύνθηκε σε αυτόν που είχε τα… μέσα και έτσι μπήκε στο παιχνίδι.

Ο Καραγκούνιας αναχώρησε την περασμένη Παρασκευή για τον Αγιο Δομίνικο μαζί με την Κάτια Ταραμπάνκο. Η αμοιβή του εβδομαδιαίως μέχρι να αποχωρήσει, θα είναι 1.000 ευρώ.

πηγή:newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση