Survivor Trailer: Μυρίζει "μπαρούτι" στους Μπλε - Αγωνία στο Συμβούλιο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2022 10:33 Survivor Trailer: Μυρίζει "μπαρούτι" στους Μπλε - Αγωνία στο Συμβούλιο

Στα "μαχαίρια" βρίσκονται η Ασημίνα και ο Μαρτίκας από τους Μπλε. Ένα δυνατό αγώνισμα περιμένει τους παίκτες στο Survivor 5, ενώ ένας ακόμη παίκτης θα αποχωρήσει απόψε. Δείτε το trailer της Τετάρτης (16/02).

Γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις αναμένεται να είναι το επεισόδιο της Τετάρτης (15/02) του Survivor 5 στον ΣΚΑΙ, με τους παίκτες να έρχονται σε έντονες συγκρούσεις.

Οι σχέσεις των Μπλε βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί με τις ισορροπίες να είναι πολύ λεπτές, ενώ η Ασημίνα Χατζηανδρέου συγκρατεί οριακά τον θυμό της απέναντι στον Σπύρο Μαρτίκα.

Στο trailer του αποψινού επεισοδίου, η ίδια αναφέρει πως ο συγκεκριμένος παίκτης πρέπει να αποχωρήσει από το Survivor 5.

Έπειτα, θα ακολουθήσει ένα απαιτητικό αγώνισμα για το τελευταίο έπαθλο φαγητού της εβδομάδας, το οποίο θα είναι γεμάτο ένταση, νεύρα και αγωνία.

Στο Συμβούλιο του Νησιού, οι παίκτες θα μάθουν ποιος από τους τρεις υποψήφιους των Μαχητών θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο. Ο Ανδρέας Ματθαιακάκης, η Πελαγία Καζολέα ή ο Σπύρος Μαρτίκας;

Υπενθυμίζεται, πως την ίδια στιγμή κυκλοφορεί spoiler που θέλει τον νέο παίκτη Άγγελο Πουλή να φεύγει οικειοθελώς από το Survivor 5. Πότε θα προβεί στην ανακοίνωσή του;

Survivor: Το trailer της Τετάρτης (16/02):

Πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση