Survivor: Άφωνοι οι Διάσημοι - Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2022 10:21 Survivor: Άφωνοι οι Διάσημοι - Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Μεγάλη ανατροπή στο συμβούλιο του Survivor 5. Ποιος παίκτης των Διασήμων εγκαταλείπει τον Άγιο Δομίνικο.

Γεμάτο συγκινήσεις και έντονες στιγμές ήταν το αποψινό επεισόδιο του Survivor, με τους παίκτες των Διασήμων να έρχονται αντιμέτωποι με μια αναπάντεχη αποχώρηση.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης η ομάδα των Διασήμων κήρυξε "ανακωχή", μετά από τους απανωτούς τσακωμούς και τις εντάσεις ανάμεσα στα δύο "στρατόπεδα", με τους παίκτες να προσπαθούν να βάλουν στην άκρη τις διαφορές τους.

Survivor: Συγκινήθηκε η Ναυσικά μιλώντας για τον πατέρα της

Σε μία συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στο αποψινό επεισόδιο του Survivor 5. Η ίδια ανέφερε πως ο πατέρας της παλεύει με έναν εθισμό και για αυτόν το λόγο επέλεξε να μην δώσει το τηλέφωνό του στην παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης, κάτι που τελικά μετάνιωσε.

Στο παρελθόν, ο εθισμός του πατέρα της την είχε κάνει πολλές φορές να ντραπεί, όμως τώρα πια θέλει να μάθει να συγχωρεί τους ανθρώπους, υποστήριξε η ίδια.

"Έχω αναθεωρήσει για πολλά πράγματα. Είπα ότι δεν έχω δώσει το τηλέφωνο του μπαμπά μου στην επικοινωνία και ότι δεν του έχω μιλήσει από επιλογή. Ο μπαμπάς μου είναι ένας άνθρωπος που έχει περάσει πάρα πολύ δύσκολα στη ζωή του και το μόνο φάουλ που έχει κάνει είναι ότι είχε επί πάρα πολλά χρόνια έναν εθισμό. Μέχρι να ενηλικιωθώ εγώ δεν τον ξεπέρασε ποτέ. Ακόμα και σήμερα πάρα πολλές φορές υποτροπιάζει, συνέρχεται...", είπε αρχικά η παίκτρια του Survivor 2022.

Survivor: Ποια ομάδα κέρδισε το αγώνισμα επάθλου

Στο αποψινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε έναν συναρπαστικό αγώνισμα στον στίβο μάχης, με έπαθλο ένα γεύμα με κοτόπουλο και σαλάτα.

Οι παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους, ωστόσο η νίκη αφορούσε μόνο μια ομάδα. Η ομάδα των Μαχητών έκανε τη μεγάλη ανατροπή και κέρδισε επάξια τον αποψινό αγώνα με 10-3, απολαμβάνοντας το πολυπόθητο έπαθλο φαγητού.

Survivor: Ποιος παίκτης αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο

Μια μεγάλη ανατροπή παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Τετάρτης, με τους παίκτες της Κόκκινης ομάδας να σοκάρονται τη στιγμή της αποχώρησης.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν τρεις και ανήκαν όλοι στην Κόκκινη ομάδα. Σάκης Αρσενίου, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Μυριέλλα Κουρεντή ήταν οι υποψήφιοι της εβδομάδας, με το κοινό να έχει πάρει την απόφασή του.

Η αγωνία ήταν μεγάλη για όλους στο Συμβούλιο, ενώ δεν έλειψαν και οι εντάσεις. Στο τέλος της διαδικασίας, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι ο παίκτης που εγκαταλείπει τον Άγιο Δομίνικο είναι ο τραγουδιστής Σάκης Αρσενίου.

Πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση