Masterchef spoiler: Τέλος για αγαπημένο παίκτη - Αποχώρηση που τα αλλάζει όλα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Απριλίου 2022 14:02 Masterchef spoiler: Τέλος για αγαπημένο παίκτη - Αποχώρηση που τα αλλάζει όλα

Αποχώρηση που θα ταράξει τα νερά απόψε (21:00) στο MasterChef!

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται το MasterChef με το ριάλιτι μαγειρικής του Star να αναζητεί για έκτη φορά τον μεγάλο νικητή που θα κατακτήσει τον τίτλο αλλά και το χρηματικό έπαθλο.

Όσο ο διαγωνισμός προχωράει τόσο και το επίπεδο αλλά και ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνουν κάτι που αποδείχθηκε περίτρανα με την εκκίνηση της εβδομάδας καθώς το τεστ δημιουργικότητας έφερε τρεις παίκτες υποψήφιους προς αποχώρηση.

Η κάρτα ασυλίας ήταν το ζητούμενο μετά την απόφαση του Γιάννου να την χρησιμοποιήσει για να σώσει την Ελισάβετ, με την Καλλιόπη να κάνει την ανατροπή και να φτάνει στην κατάκτηση της, με την καλύτερη προσπάθεια της μέχρι σήμερα στον διαγωνισμό.

Τα συναισθήματα όμως δεν ήταν τα ίδια για τον Μάριο Λιόλιο, τη Βασιλική αλλά και την Ελισάβετ που άκουσαν από τα στόματα των τριών κριτών πως αυτοί είχαν τις πιο αδύναμες προσπάθειες και είναι υποχρεωμένοι σήμερα να παλέψουν μαγειρικά για την παραμονή τους στο MasterChef.

Masterchef spoiler 12/4: Τέλος για αγαπημένο παίκτη

Με αυτόν τον τρόπο οι τρεις παίκτες θα κληθούν να αντιγράψουν πιστά ένα απαιτητικό πιάτο από τον σημερινό καλεσμένο που θα τους φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

Τα λάθη θα είναι πολλά με τις τρεις προσπάθειες να έχουν αρκετά κοινά και να κάνουν τους παίκτες να λυγίσουν από την βαθμολογία της κριτικής επιτροπής.

Για έναν όμως το μαγειρικό ταξίδι του MasterChef τελειώνει εδώ.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πρώτες πληροφορίες, μια γυναίκα θα κληθεί να βγάλει την ποδιά της και να επιστρέψει στο σπίτι της καθώς θα συγκεντρώσει την χαμηλότερη βαθμολογία έναντι των υπολοίπων δύο παικτών!

Έτσι, μια εκ των Ελισάβετ και Βασιλική θα πει αντίο στον διαγωνισμό, με τον Μάριο να είναι ασφαλής!

Δείτε τις τρεις χειρότερες χθεσινές προσπάθειες:

 

 

Πηγή: sportime.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση