Σασμός Spoiler: Η Καλλιόπη δίνει σκληρή μάχη για να βγει απ' τη φυλακή - Συγκλονιστικές εξελίξεις

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 16:54 Σασμός Spoiler: Η Καλλιόπη δίνει σκληρή μάχη για να βγει απ' τη φυλακή - Συγκλονιστικές εξελίξεις

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη σειρά "Σασμός". Όσα θα παρακολουθήσουμε στο νέο επεισόδιο της σειράς. Δείτε το trailer.

Καθηλώνει τους τηλεθεατές η δραματική σειρά του Alpha με τίτλο "Σασμός", που προβάλλεται καθημερινά στις 21:00.

Στο επεισόδιο της Τρίτης, η Άννα αποφασίζει να του μιλήσει για όσα της είπε ο Κώστας το προηγούμενο βράδυ στο καφενείο. Την ίδια ώρα, ο Νικηφόρος επιστρέφει στο Ηράκλειο, αλλά βρίσκεται μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη και έναν πιθανό κίνδυνο.

Σασμός: Όσα θα δούμε την Τρίτη (11/10)

Ο Μαθιός και η Στέλλα προσπαθούν μάταια να πείσουν τον Αστέρη πως η Καλλιόπη είναι αθώα για τον φόνο του Άγγελου. Όμως ο Αντώνης έχει πολλούς λόγους για να το πιστεύει και να στρέψει τις υποψίες του στον Κώστα.

Άλλωστε, η Άννα αποφασίζει να του μιλήσει για όσα της είπε ο Κώστας το προηγούμενο βράδυ στο καφενείο. Την ίδια στιγμή η Θοδώρα καταλήγει να περνά τη βραδιά της στο σπίτι του Λευτέρη, ο οποίος την επομένη έχει προβλήματα με την αστυνομία. Εν τω μεταξύ ο Παύλος μιλάει στον παπά και στη Μαρίνα για την σχέση της Αιμιλίας και του Δημήτρη, που ανακάλυψε και τον πονάει.

Την ίδια στιγμή ο Νικηφόρος επιστρέφει στο Ηράκλειο, αλλά βρίσκεται μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη και έναν πιθανό κίνδυνο. Ο Μανώλης έχει μια έντονη συνάντηση με τον Μαθιό, που τον φτάνει στα όρια του, ενώ η Καλλιόπη αρχίζει να έχει ελπίδες ότι θα αφεθεί ελεύθερη, καθώς ο Αντώνης στήνει μια παγίδα στον Κώστα, με δόλωμα την Άσπα, που δέχεται να διακινδυνεύσει παρά τις αντιρρήσεις της Αργυρώς.

Σασμός: Το trailer της Τρίτης (11/10)

 

 

Σασμός: Απόσπασμα από το νέο επεισόδιο

 

 

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση