Σασμός – Spoiler: Η Αργυρώ ξεσπά στον Αστέρη ενώ ο Σταύρος αποφασίζει να φύγει

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2022 11:06 Σασμός – Spoiler: Η Αργυρώ ξεσπά στον Αστέρη ενώ ο Σταύρος αποφασίζει να φύγει

Τι θα δούμε απόψε στον Alpha

Με ένα επεισόδιο γεμάτο εξελίξεις που θα προβληθεί απόψε στις 21:00 ξεκινά η εβδομάδα για τη σειρά του Alpha «Σασμός». Ο Αστέρης φεύγει από το σπίτι του, μην αντέχοντας πια να βλέπει την Καλλιόπη. Η Αργυρώ το μαθαίνει, σε μια απρόσμενη συνάντηση μαζί του την οποία όμως παρακολουθεί ο Παύλος.

Η Θοδώρα συναντιέται ξανά με τον Λευτέρη και αυτή τη φορά γνωρίζει και τον Ευθύμη.

Ο Σταύρος νιώθει να χάνει την Αργυρώ και αρχίζει να ξεπερνά τα όρια της υπομονής του. Φτάνει στα όριά του και αποφασίζει να φύγει μόνος του για τα Γιάννενα, ενώ ο Παύλος επιφυλάσσει μια έκπληξη στην Αιμιλία.

Στο μνημόσυνο του Άγγελου, ο Σταύρος γίνεται μάρτυρας ενός ξεσπάσματος της Αργυρώς στον Αστέρη ενώ η Άσπα ανακαλύπτει ένα δαχτυλίδι και καταλαβαίνει πως ο Άγγελος θα της έκανε πρόταση γάμου.

Η Βασιλική είναι ιδιαίτερα ανήσυχη με το θυμό που κρύβει ο Νικηφόρος και για άλλη μια φορά του τονίζει πως τα όπλα και η βία δεν είναι ποτέ λύση και δεν πρέπει να είναι για κανέναν!

Η σειρά του Alpha «Σασμός» προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση