"Βόμβα" στο Survivor All Star: Η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2023 12:53 "Βόμβα" στο Survivor All Star: Η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση

Οικειοθελής αποχώρηση με το "καλημέρα" στο Survivor All Star. Φεύγει για λόγους υγείας αλλά και επιβαρυμένη ψυχολογία.

Ακόμη δεν ξεκίνησε καλά - καλά το Survivor All Star, που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής (08/01), και έχουμε ήδη την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση για φέτος.

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από την εκπομπή "Πρωινό μας", όπου αναφέρθηκε πως ένας από τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, ζήτησε να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο λίγες μόλις ώρες μετά από το πρώτο επεισόδιο.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο Πρωινό μας τη Δευτέρα ο Νίκος Παρτσώλης, πριν από λίγες ώρες συνέβη η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση, την οποία θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης. Ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι πρόκειται για γυναίκα, δίχως να αποκαλύψει το όνομά της. Κατά την εκτίμηση της Φαίης Σκορδά, αυτή που αποχώρησε είναι η Κατερίνα Δαλάκα. Ωστόσο, στη συνέχεια τόνισε πως η Βρισηίδα Ανδριώτου είχε κάποια προβλήματα υγείας με τον αυχένα της.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως την οικειοθελή αποχώρηση της παίκτριας θα τη δούμε το βράδυ της Τετάρτης (11/01).

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση