Survivor All Star: Νέα κόντρα Σάκη Κατσούλη και Σπύρου Μαρτίκα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2023 15:52 Survivor All Star: Νέα κόντρα Σάκη Κατσούλη και Σπύρου Μαρτίκα

Το νέο επεισόδιο θα προβληθεί στις 21:00 την Κυριακή στον ΣΚΑΪ - Δείτε το τρέιλερ

Κυκλοφόρησαν νέες εικόνες από όσα θα παρακολουθήσει το κοινό στο αυριανό επεισόδιο του Survivor All Star. Ο ΣΚΑΪ έδωσε στη δημοσιότητα το επόμενο τρέιλερ και όπως φαίνεται οι κόντρες έχουν ήδη ξεκινήσει.

Η πρώτη εβδομάδα στο Survivor All Star πέρασε με την οικειοθελή αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου και την πρώτη αποχώρηση, ύστερα από ψηφοφορία του κοινού, αυτή του Περικλή Κονδυλάτου.

Αύριο, Κυριακή 15 Ιανουαρίου, Διάσημοι και Μαχητές επιστρέφουν για τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας. Ταυτόχρονα, όμως, στις παραλίες οι εντάσεις συνεχίζονται.

Δείτε το βίντεο

"

Την κόντρα Σπύρου Μαρτίκα και Κωνσταντίνου Βασάλου, διαδέχεται αυτή του πρώτου με τον Σάκη Κατσούλη. Βασική αιτία του διαξιφισμού τους, το γεγονός πως ο Σάκης Κατσούλης είχε τονίσει στο τελευταίο συμβούλιο, πως εκείνος θα ακολουθούσε τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη αν εκείνη εγκατέλειπε τον Άγιο Δομίνικο, αλλά και ο τρόπος ψηφοφορίας των Μαχητών. Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μαρτίκας είχε κατηγορήσει τους μπλε ότι ήθελαν να διώξουν τον καλύτερο παίκτη τους, τον Τάκη Καραγκούνια και δεν ψήφισαν τον Κωνσταντίνο Βασάλο που δεν τους είχε φέρει νίκες.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση