Survivor All Star spoiler 10/4: Αυτοί την 2η ασυλία – Αυτός ο 3ος υποψήφιος

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 09 Απριλίου 2023 16:14 Survivor All Star spoiler 10/4: Αυτοί την 2η ασυλία – Αυτός ο 3ος υποψήφιος

Το ριάλιτι του ΣΚΑΪ είναι φαν των αλλαγών. Τόσο πολύ που κάθε δύο εβδομάδες αλλάζουν σκαλέτες, προγραμματισμοί. Λες και είναι ο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ και κάνει απανωτές διορθωτικές κινήσεις.

Το καράβι της τηλεθέασης, ναι μεν πλέει, αλλά εκεί που πάει να απογειωθεί… ΤΣΟΥΠ! Έρχεται μια νέα συνθήκη και τα ανατρέπει όλα. Όπως οι νέες ομάδες και ο τρόπος διεξαγωγής στα αγωνίσματα.

Ποιοι είναι οι Κόκκινοι και ποιοι οι Μπλε; Σε λίγο θα μπερδευτεί και η παραγωγή με τις παραλίες που πηγαίνει για τις συνεντεύξεις.

Τέλοσπάντων, οι νέες αλλαγές έχουν ισομοιράσει κάπως τις μονάδες. Ειδικά η μετακίνηση των Σταυρούλας και Μπόγδανου στους Μαχητές θα προσφέρει συγκινήσεις. Πήραν άλλωστε το σημαντικό αγώνισμα της 1ης ασυλίας, αλλά δεν αρκεί.

Χρειάζεται και συνέχεια. Εμείς σας έχουμε δώσει το spoiler για τον νικητή της 2ης ασυλίας.

Παράλληλα, ξέρετε ποιος είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Εμείς, για να μην σας κουράζουμε σας τα έχουμε όλα μαζεμένα, νοικοκυρεμένα. Μην πιάνεται το χέρι σας από το scroll down. Αμαρτία είναι.

Επομένως, ελάτε μαζί μας για να ανακαλύψετε τι σας έχουμε για το πρώτο επεισόδιο της 14ης εβδομάδας.

Survivor All Star spoiler 10/4: Αυτοί την 2η ασυλία – Αυτός ο 3ος υποψήφιος

Ήδη, οι Κόκκινοι υποχρεώθηκαν να βγάλουν στον τάκο Τάκη Καραγκούνια και Παναγιώτη Κωνσταντινίδη. Ξεκάθαρο φαβορί αποχώρησης ο Παναής. 

Είναι εξάλλου ο χειρότερος άντρας αγωνιστικά. Δεν ισιώνει με τίποτα.

Κι αν κρίνουμε από την έκβαση στο αγώνισμα της 2ης Ασυλίας, μάλλον θα κουνήσει μαντήλι.

Διότι οι Κόκκινοι επικρατούν στη 2η Ασυλία και στέλνουν τους Μπλε στο Συμβούλιο.

Εκεί, θα ψηφιστεί το κλασικό σιγουράκι Μαρτίκας. Θα πέσει η τηλε-κάρτα σύννεφο στο Κερατσίνι πάλι.

Ο Σπύρος Μαρτίκας λοιπόν θα πλαισιώσει τους Τάκη και Παναγιώτη στον τάκο.

πηγή: sportime.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση