Survivor: Παρέμβαση Ατζούν στο Συμβούλιο - "Έχουμε πρόβλημα, ήρθατε σε επαφή με ντόπιους"

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 09:42 Survivor: Παρέμβαση Ατζούν στο Συμβούλιο - "Έχουμε πρόβλημα, ήρθατε σε επαφή με ντόπιους"

Τεταμένο το κλίμα ανάμεσα στους παίκτες στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star. Ο Ατζούν "εισβάλλει" στο Συμβούλιο και ανακοινώνει ποινές για σοβαρές παραβάσεις.

Με ένα νέο επεισόδιο επιστρέφει το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης (11/4) το Survivor All Star στον ΣΚΑΙ, με τους παίκτες να είναι έτοιμοι να τα δώσουν τα πάντα για τη νίκη.

Οι δύο ομάδες διεκδικούν απόψε την τρίτη ασυλία της εβδομάδας και όλοι είναι αποφασισμένοι να μπουν στον στίβο μάχης με πάθος και αγωνιστικότητα.

Όπως βλέπουμε στο trailer του νέου επεισοδίου, στην ομάδα των Κόκκινων το κλίμα είναι ιδιαιτέρως τεταμένο, με τον Τάκη Καραγκούνια να εξαπολύει κατηγορίες κατά της Αφροδίτης Σκαφίδα. Οι δυο τους έχουν έναν άγριο τσακωμό μέσα στη ζούγκλα. Μάλιστα, ο ίδιος θεωρεί ότι η παίκτρια έχει εμμονή προς το πρόσωπό του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα παρακολουθήσουμε έναν συναρπαστικό αγώνα για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας.

Στο Συμβούλιο του νησιού, ο Ατζούν "εισβάλλει" στον χώρο και ανακοινώνει στους παίκτες ποινές για σοβαρές παραβάσεις, λέγοντάς τους ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, καθώς πολλοί από τους διαγωνιζόμενους έχουν έρθει σε επαφή με ντόπιους.

"Έχουμε ορισμένα προβλήματα κλοπών, ήρθατε σε επαφή με ντόπιους και ζητήσατε φαγητό.. Η απόφασή μας είναι δυστυχώς...", ανέφερε μεταξύ άλλων ο τούρκος παραγωγός.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Μεγάλης Τρίτης

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση