Survivor All Star: Διέρρευσε μυστικό κι έσπασε η κλίκα - Στο στόχαστρο ο Χανταμπάκης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Μαΐου 2023 17:08 Survivor All Star: Διέρρευσε μυστικό κι έσπασε η κλίκα - Στο στόχαστρο ο Χανταμπάκης

Εντάσεις πρόκειται να ξεσπάσουν στον Άγιο Δομίνικο, καθώς η κλίκα Τάκης, Μαριαλένα, Βασάλος σπάει και στο στόχαστρο μπαίνει ο Χανταμπάκης. Στο Survivor All Star, φέτος, ο Χανταμπάκης κρατούσε ήπιους τόνους και φαινόταν να μην παίρνει θέση σε κόντρες όπως έκανε παλιά.

Ωστόσο, όπως ακούγεται, οι παλιές συνήθειες δύσκολα κόβονται και ο Χανταμπάκης βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, με τους συμπαίκτες του να τον κατηγορούν πως φέρεται ύπουλα και πως είναι άλλο μπροστά και άλλο πίσω από τις κάμερες.

Τις επόμενες μέρες, ο Χανταμπάκης θα αποκαλύψει ένα μυστικό της Σταυρούλας, στον Βασάλο. Αυτό το μυστικό θα προβληματίσει τον Βασάλο, σχετικά με το πόσο αξιόπιστος είναι, τελικά, ο Χανταμπάκης.

Η κλίκα του Survivor συνειδητοποιεί πως ο Χανταμπάκης βάζει λόγια και μεταφέρει πράγματα που του λένε παίκτες, σε άλλους παίκτες. Οι παίκτες πρόκειται να υποστηρίξουν ότι συμπεριφέρεται υποχθόνια, για να κερδίζει την αγάπη των τηλεθεατών και να «εξοντώνει» σιγά σιγά τους συμπαίκτες του.

πηγή: newsbeast.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση