Famagusta: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τη νέα σειρά του Αντρέα Γεωργίου - Η πρώτη backstage φωτογραφία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023 16:45 Famagusta: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τη νέα σειρά του Αντρέα Γεωργίου - Η πρώτη backstage φωτογραφία

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την περίοδο τα γυρίσματα για τη νέα δραματική σειρά «Famagusta» που έρχεται τη νέα σεζόν στο Mega, η οποία πραγματεύεται το θέμα των αγνοουμένων μετά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.

Με αφορμή την επέτειο των 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, το τρίδυμο των επιτυχιών, Αντρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου και Κούλλης Νικολάου, φέρνουν στις οθόνες μία σειρά 24 επεισοδίων, εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα, με επίκεντρο μία ιστορία αγάπης.

Όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, πρωταγωνιστικούς ρόλους στη νέα τηλεοπτική σειρά θα έχουν οι Γιάννης Μπέζος, Γρηγόρης Βαλτινός, Κοραλία Καράντη, Χρήστος Λούλης, Αντρέας Γεωργίου, Γιώργος Ζένιος κ.ά., ενώ τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει.

Famagusta: Μπέζος, Καράντη και Γεωργίου επί το έργο

Συγκεκριμένα, σε φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram η Άννα Βλαβιανού, καταγράφεται το πρώτο στιγμιότυπο από το σετ όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα.

Σε αυτήν βλέπουμε τον Γιάννη Μπέζο, την Κοραλία Καράντη και τον Αντρέα Γεωργίου να διαβάζουν το σενάριο και να γελούν, ενώ ο Γιάννης Μπέζος προσπαθεί να… πνίξει τον Αντρέα Γεωργίου και η Κοραλία Καράντη να τον σταματήσει.

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση