Survivor: Βγαίνουν τα μαχαίρια - Στο στόχαστρο το ζευγάρι του Άγιου Δομίνικου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 11:00 Survivor: Βγαίνουν τα μαχαίρια - Στο στόχαστρο το ζευγάρι του Άγιου Δομίνικου

Διψούν για τον μεγάλο τελικό και για την "χρυσή" νίκη οι παίκτες του Survivor All Star, που απόψε θα αγωνιστούν για τη δεύτερη ατομική ασυλία. Τα σχόλια-μπηχτές στο συμβούλιο. Δείτε το trailer της Τρίτης.

Με ένα νέο επεισόδιο επιστρέφει το βράδυ της Τρίτης (20/06) το Survivor All Star στον ΣΚΑΙ και οι εξελίξεις αναμένονται συναρπαστικές.

Το παιχνίδι έχει γίνει πλέον ατομικό, καθώς οδεύουμε προς τον μεγάλο τελικό, που θα κρίνει τον νικητή του τίτλου και του χρηματικού επάθλου.

Χθες, οι 8 παίκτες αγωνίστηκαν για την πρώτη ατομική ασυλία, με τον Σάκη Κατσούλη να καταφέρνει να βγάλει εκτός τους αντιπάλους του και να καθίσταται ασφαλής.

Στο συμβούλιο του νησιού που ακολούθησε, πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση βγήκε ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος, μάλιστα, είναι τραυματίας. Ο ίδιος δήλωσε πως στη θέση των άλλων παικτών, θα έκανε το ίδιο, εφόσον όλη αυτή τη βδομάδα δεν θα μπορεί να παίξει.

Survivor All Star: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Στο αποψινό επεισόδιο, βλέπουμε να βγαίνουν τα μαχαίρια ανάμεσα στον Ηλία Μπόγδανο και τον Νίκο Μπάρτζη, με αλληλοκατηγορίες για το πώς συμπεριφέρονται στις κάμερες και τι εικόνα θέλουν να δείξουν στον κόσμο.

"Προσπαθεί να πείσει, με αυτά που λέει, ότι άλλα κάνω μπροστά και άλλα πίσω από την κάμερα, για να βγει εκείνος λάδι" λέει ο Μπάρτζης, με τον Μπόγδανο να σημειώνει: "Από την πρώτη μέρα είμαστε παρέα. Εσύ κλείνεις τις πόρτες, γιατί αυτό θέλεις να δείξεις προς τα έξω".

Οι παίκτες θα αναμετρηθούν στον στίβο μάχης για τη δεύτερη ατομική ασυλία της εβδομάδας, ενώ ένας σοβαρός τραυματισμός της Στέλλας Ανδρεάδη θα σοκάρει τους πάντες.

Στο συμβούλιο του νησιού που θα ακολουθήσει, το ζευγάρι του παιχνιδιού, ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριλένα Ρουμελιώτη, μπαίνουν στο στόχαστρο των παικτών, οι οποίοι αναφέρουν ότι όχι μόνο έχουν ένα πλεονέκτημα προς τον κόσμο, αλλά παρατηρούν και βοήθεια του Σάκη προς τη Μαριαλένα στα αγωνίσματα.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Τρίτης (20/06)

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση