Survivor: Με αυτά τα χρήματα αποχωρεί ο Ηλίας Μπόγδανος

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023 10:06 Survivor: Με αυτά τα χρήματα αποχωρεί ο Ηλίας Μπόγδανος

Με ένα τεράστιο χρηματικό ποσό εγκαταλείπει το Survivor All Star ο Ηλίας Μπόγδανος.

Το Survivor All Star επέστρεψε με ένα νέο επεισόδιο μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ, το βράδυ της Τρίτης (27/06).

Οι παίκτες έδωσαν τα πάντα στον αγώνα για να διεκδικήσουν την ατομική ασυλία, αλλά και τον τίτλο του MVP παίκτη της εβδομάδας. Τελικά ο Σάκης Κατσούλης κατοχύρωσε και τα δύο.

Υπενθυμίζεται πως στο επεισόδιο της Δευτέρας, από την κάλπη προέκυψε το όνομα του Νίκου Μπάρτζη. Στο νέο επεισόδιο, οι παίκτες βρέθηκαν και πάλι στην δύσκολη θέση αφού πήγαν στο Συμβούλιο για να μπουν στη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Το συμβούλιο του νησιού και η κρυφή συμφωνία

Από την νέα ψηφοφορία προέκυψε το όνομα της Σταυρούλας Χρυσαειδή, ενώ στην συνέχεια ο MVP παίκτης, δηλαδή ο Σάκης Κατσούλης έπρεπε να αναδείξει έναν ακόμη υποψήφιο, ο οποίος ήταν ο Ηλίας Μπόγδανος.

Ο Σάκης Κατσούλης αιτιολόγησε την ψήφο του, τονίζοντας πως ο Ηλίας Μπόγδανος είναι ένας παίκτης που επηρεάζεται. Μετά την ομιλία του Σάκη ωστόσο, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν ένα βίντεο από μια συμφωνία που έκαναν ο Νίκος Μπάρτζης και ο Ηλίας Μπόγδανος μπροστά στις κάμερες.

Στο συγκεκριμένο βίντεο ο Νίκος Μπάρτζης φαίνεται να λέει στον Σάκη Κατσούλη πως πρέπει να φύγει ένα από τα φαβορί, ενώ στο τέλος καταλήγουν στον Ηλία Μπόγδανο και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία βρίσκεται μπροστά στην συζήτηση, συμφωνεί.

Η αποχώρηση του Ηλία Μπόγδανου

Στην συνέχεια, ο παρουσιαστής του Survivor All Star προχώρησε στην ανακοίνωση του ονόματος για τον παίκτη που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Τελικά ο Γιώργος Λιανός είπε πως ο παίκτης που αποχωρεί είναι ο Ηλίας Μπόγδανος, με την Σταυρούλα Χρυσαειδή να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

"Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ σήμερα. Κατάφερα να φτάσω μέχρι τους εφτά και κράτησα κάποιες αξίες που εγώ θεωρώ σημαντικές. Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλα τα παιδιά, που έχουν καταφέρει να φτάσουν μέχρι εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο εκεί έξω που με έχει δει, με έχει αγαπήσει και με έχει στηρίξει κάποιες φορές. Θέλω να πω ότι είμαι ευτυχισμένος που γυρνάω νωρίτερα στην οικογένεια μου", είπε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Μπόδγανος.

Survivor All Star: Με πόσα χρήματα φεύγει ο Ηλίας Μπόγδανος

Η ώρα της αποχώρησης του Ηλία Μπόγδανου έφτασε, με τον παίκτη να φεύγει ως ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της φετινής σεζόν.

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, οι παίκτες λαμβάνουν 5.000 ευρώ την εβδομάδα για την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο. Ο Μπόγδανος μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης από την πρώτη ημέρα και κατάφερε να συγκεντρώσει 125.000 ευρώ.

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση