Ο Μπόγδανος βγήκε από το Survivor και το παραδέχθηκε: «Δεν θέλει και πολλή σκέψη ότι εγώ έγραψα τη λίστα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2023 14:12 Ο Μπόγδανος βγήκε από το Survivor και το παραδέχθηκε: «Δεν θέλει και πολλή σκέψη ότι εγώ έγραψα τη λίστα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Απαντήσεις στην απορίες για την περιβόητη λίστα στο Survivor All Star έδωσε ο Ηλίας Μπόγδανος.

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star έκανε ο Ηλίας Μπόγδανος στην εκπομπή «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ.

Ο τραγουδιστής παραδέχθηκε ότι αυτός ήταν που έγραψε την περιβόητη λίστα με τα ψώνια, η οποία έφερε την αποβολή του Ηλία Γκότση από το ριάλιτι επιβίωσης και την ρήξη στις σχέσεις των δύο παικτών.

Υποστήριξε ωστόσο πως ο συμπαίκτης του δεν αποβλήθηκε μόνο για αυτή την παραβίαση από το παιχνίδι. Επίσης, ο παίκτης ξαφνιάστηκε όταν έμαθε πως ο Ηλίας Γκότσης τον έχει κάνει unfollow από το Instagram.

«Η λίστα Γκότση ήταν ένα χαρτάκι που δε θέλει πολλή σκέψη για να καταλάβει κάποιος πως το έχω γράψει εγώ, γιατί δεν ήξερε αγγλικά ο Ηλίας. Οπότε μου ζητήθηκε να γράψω αυτή τη λίστα. Τώρα από εκεί και πέρα, αυτό το πράγμα η παραγωγή το γνώριζε. Δεν το αρνούμαι. Εγώ έγραψα το χαρτάκι. Δεν το έδωσα εγώ, δεν είχα την επικοινωνία με αυτόν τον άνθρωπο που δόθηκε το χαρτάκι», είπε αρχικά.

«Ο Ηλίας κατά τη δική μου γνώμη και τα λεγόμενα ανθρώπων της παραγωγής δεν έφυγε για το χαρτάκι. Με το που τελείωσε όλο αυτό, εγώ πήγα και έπιασα τους ανθρώπους της παραγωγής και είπα ακριβώς πως έχει η κατάσταση. Και μου είπαν πως ο Ηλίας δεν φεύγει μόνο για αυτόν τον λόγο. Από τη στιγμή που παρέμεινα, δίκαια για μένα, η απάντηση είναι εκεί πέρα. Όποιος παρανομούσε έφευγε», πρόσθεσε έπειτα ο Ηλίας Μπόγδανος.

Παράλληλα, όταν ο τραγουδιστής έμαθε πως ο Ηλίας Γκότσης τον έκανε unfollow μετά την αποβολή του από το Survivor All Star, φάνηκε να εκπλήσσεται και σχολίασε: «Όντως; Εντάξει! Στενάχωρο».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση