Survivor: Στο αποψινό επεισόδιο οι Μαχητές μπαίνουν δυναμικά στον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2024 13:13 Survivor: Στο αποψινό επεισόδιο οι Μαχητές μπαίνουν δυναμικά στον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Δείτε το τρέιλερ

Στη χθεσινή πρεμιέρα του «Survivor», ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τους νέους κανόνες που ισχύουν φέτος ενώ γνωρίσαμε τους 20 παίκτες που ξεκινούν τα run στις πίστες του Αγίου Δομίνικου.

Οι νέοι κανόνες θα φέρουν μεγάλες ανατροπές και οι πρώτες στρατηγικές άρχισαν να ξεδιπλώνονται. Οι Μαχητές μπορεί να κέρδισαν το τσακμάκι έχασαν όμως την πρώτη ασυλία. Φτάνοντας στο Συμβούλιο του νησιού υπέδειξαν ως πρώτη υποψήφια τη Δώρα.

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου

Απόψε στις 21:00 οι Μαχητές θέλουν να πάρουν τη ρεβάνς και μπαίνουν δυναμικά στον δεύτερο αγώνα ασυλίας. Η μάχη είναι αμφίρροπη με τα run να πηγαίνουν πόντο πόντο. Τα ματσαρίσματα στρατηγικής είναι πλέον ξεκάθαρα ενώ ορισμένες τακτικές έρχονται στο προσκήνιο την ώρα του Συμβουλίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση