Netflix: Πρώτο τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ «Μέγας Αλέξανδρος: Η Γέννηση Ενός Θεού» – Πότε κάνει πρεμιέρα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2024 13:30 Netflix: Πρώτο τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ «Μέγας Αλέξανδρος: Η Γέννηση Ενός Θεού» – Πότε κάνει πρεμιέρα

Το Netflix έδωσε επιτέλους στην δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ για την επερχόμενη σειρά ντοκιμαντέρ για τον Μέγα Αλέξανδρο, «Alexander: The Making of a God» (Μέγας Αλέξανδρος: Η Γέννηση Ενός Θεού).

Το ντοκιμαντέρ του Netflix αφηγείται τις κατακτήσεις του Μεγάλου Αλεξάνδρου με έναν νέο τρόπο, χρησιμοποιώντας σύγχρονες μαρτυρίες και τεκμηριωμένη αρχαιολογία, μεγάλο μέρος της οποίας βασίζεται στις τρέχουσες ανασκαφές που πραγματοποιεί η Ελληνίδα αρχαιολόγος, Καλλιόπη Λημναίου-Παπακώστα, στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, την πόλη που ίδρυσε ο Μέγας Αλέξανδρος.

Το ντοκιμαντέρ έξι επεισοδίων εξερευνά την εξαιρετική πορεία του Αλέξανδρου που ήταν αποφασισμένος να βρει τη θέση του στον κόσμο μετά την δολοφονία του πατέρα του, ενώνοντας γρήγορα την Ελλάδα. Ο Αλέξανδρος ακολούθησε μια αδυσώπητη εμμονή να νικήσει τον Πέρση βασιλιά Δαρείο, και η φιλοδοξία του οδήγησε στη διεκδίκηση της μεγαλύτερης δυτικής αυτοκρατορίας στην ιστορία, από την Ελλάδα μέχρι μέρος της Ινδίας, σε λιγότερο από έξι χρόνια.

Εκτός από τις εξειδικευμένες ακαδημαϊκές γνώσεις και τις αποκαλύψεις από την πρωτοποριακή αρχαιολογία της Καλλιόπης Παπακώστα, το «Μέγας Αλέξανδρος: Η Γέννηση Ενός Θεού» αναπαριστά δραματικές λεπτομέρειες της μυθικής ζωής του Αλεξάνδρου κατά τη διάρκεια της ανόδου του.

Ποιος υποδύεται τον Μέγα Αλέξανδρο

Ο ηθοποιός Buck Braithwaite πρωταγωνιστεί ως Αλέξανδρος και ο Mido Hamada είναι ο βασιλιάς Δαρείος. Η σειρά εικάζει επίσης οικείες λεπτομέρειες της ιδιωτικής ζωής του Αλέξανδρου, συμπεριλαμβανομένης την σχέση με τον παιδικό φίλο, Ηφαιστίωνα (Will Stevens).

Το ντοκιμαντέρ προέρχεται από την Tailfeather Productions σε συνεργασία με το Lion TV, με εκτελεστικούς παραγωγούς τους Lucy van Beek και Nick Catliff. Η σειρά κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Netflix στις 31 Ιανουαρίου.

Μέγας Αλέξανδρος: Η Γέννηση Ενός Θεού

Μέσα από συνεντεύξεις με ειδικούς και καθηλωτικές αναπαραστάσεις, αποκαλύπτεται η μοναδική ζωή του Μεγάλου Αλεξάνδρου και η επιθυμία του να κατακτήσει τον κόσμο.

Το τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ «Μέγας Αλέξανδρος: Η Γέννηση Ενός Θεού»

πηγή: FOXreport.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση