Survivor: Ο Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ βγήκε από το τούνελ του αγωνίσματος σχεδόν λιπόθυμος

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2024 10:35 Survivor: Ο Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ βγήκε από το τούνελ του αγωνίσματος σχεδόν λιπόθυμος

«Ανησυχώ, έχει σφηνώσει» είπε ο Γιώργος Λιανός και αμέσως έτρεξαν για βοήθεια δύο συμπαίκτες του - Δείτε το βίντεο

«Πάγωσαν» οι παίκτες του Survivor στο αγώνισμα της Κυριακής 14 Ιανουαρίου, όταν ο Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ έδειχνε αδύναμος να βγει από ένα τούνελ, που ήταν στον στίβο μάχης.

Ο παίκτης της μπλε ομάδας αγωνιζόταν με αντίπαλο τον Σάββα Γκέντσογλου, μέχρι να διακοπεί ο αγώνας, όταν έδειξε πως δεν μπορεί να βγει από το τούνελ. Ο Γιώργος Λιανός σταμάτησε την περιγραφή του αγώνα και τον ρώτησε αν είναι καλά. «Ο Ρομπ είναι μέσα στη σπηλιά, σκοτάδι μαύρο. Ανησυχώ. Έχει σφηνώσει. Είσαι καλά Ρομπ; Βγαίνει σαν τυφλοπόντικας. Όχι, ο Ρομπ δεν είναι καλά» είπε ο παρουσιαστής.

Τότε δυο συμπαίκτες έτρεξαν κοντά του για να τον βοηθήσουν. Σε σχεδόν ημιλιπόθυμη κατάσταση, ο Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ βγήκε από το εμπόδιο του αγωνίσματος και οι συμπαίκτες του, του έριχναν νερό στο πρόσωπο.

Δείτε το βίντεο

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση