MasterChef: Έκανε πρεμιέρα - Αυξημένα τα έπαθλα, αυξημένος και ο βαθμός δυσκολίας, λέει ο Κοντιζάς

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2024 09:47 MasterChef: Έκανε πρεμιέρα - Αυξημένα τα έπαθλα, αυξημένος και ο βαθμός δυσκολίας, λέει ο Κοντιζάς

«Φέτος θα δοθούν τα μεγαλύτερα έπαθλα που έχουν δοθεί ποτέ στην ιστορία του MasterChef» δήλωσε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Το MasterChef έκανε πρεμιέρα και οι τρεις σεφ υποδέχτηκαν στο πλατό, τους υποψήφιους για τη φετινή σεζόν.

Ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Σωτήρης Κοντιζάς επέστρεψαν στη συχνότητα του Star και η μαγειρική «μάχη» για το μεγάλο έπαθλο ξεκίνησε.

Κατά την έναρξη της εκπομπής, καλωσόρισαν τους παίκτες και ανακοίνωσαν τα φετινά έπαθλα. «Καλώς ήρθατε! Είσαστε εδώ για να διεκδικήσετε την είσοδό σας στον μεγαλύτερο μαγειρικό διαγωνισμό της Ελλάδας», είπε αρχικά ο Πάνος Ιωαννίδης.

 

 

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Φέτος θα δοθούν τα μεγαλύτερα έπαθλα που έχουν δοθεί ποτέ στην ιστορία του MasterChef. Ο πρώτος νικητής θα κερδίσει 100.000 ευρώ, 70.000 ευρώ σε μετρητά και 30.000 ευρώ σε εξοπλισμό κουζίνας για να ανοίξετε το δικό σας μαγαζί. Για τον δεύτερο έχουμε 30.000 ευρώ μετρητά. Και σαν να μην έφτανε αυτό, έχουμε κι άλλα. Πάνω από 30.000 ευρώ θα δοθούν κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού».

Τότε, ο Σωτήρης Κοντιζάς τόνισε: «Αυξημένα τα έπαθλα, αυξημένος και ο βαθμός δυσκολίας. Κοιταχτείτε καλά. Από εσάς που είστε εδώ σήμερα, μόνο οι μισοί θα περάσουν στον διαγωνισμό».

Όπως εξήγησε στο τέλος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, αυτή τη φορά ο διαγωνισμός αλλάζει κι οι παίκτες θα μαγειρέψουν ένας εναντίον ενός. 24 ζευγάρια δηλαδή, θα διαγωνιστούν στο αποψινό επεισόδιο για μια θέση στον εξώστη.

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση