Χαμός με Παππά και Λαμάι στο Survivor: «Την επόμενη φορά που θα το πεις αυτό, θα πρέπει να με κοιτάξεις στα μάτια» (vid)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024 12:33 Χαμός με Παππά και Λαμάι στο Survivor: «Την επόμενη φορά που θα το πεις αυτό, θα πρέπει να με κοιτάξεις στα μάτια» (vid)

Η είσοδος του Σωτήρη Λαμάι στο Survivor άνοιξε μέτωπα με τον Αλέξη Παππά.

Μεγάλες εντάσεις και κόντρες αναμένονται στο σημερινό (22/1) επεισόδιο του Survivor, όπως μαρτυρά το νέο τρέιλερ. Απόψε Μαχητές και Διάσημοι θα παλέψουν για τη δεύτερη ασυλία και η θερμοκρασία ανάμεσα στις δύο ομάδες ανεβαίνει στο κόκκινο.

Ιδιαίτερα η είσοδος του Σωτήρη Λαμάι στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, φέρνει μεγάλες εντάσεις, αφού ο νέος παίκτης των Μαχητών με το καλημέρα άνοιξε κόντρα με τον Αλέξη Παππά.

Αφορμή για να ξεσπάσει αυτή η κόντρα ανάμεσα τους δεν θα είναι άλλη από την ατάκα του Σωτήρη Λαμάι, που αποκαλεί τους αντιπάλους ως «ψευτοδιάσημους».

Οι εντάσεις κάνουν την εμφάνισή τους στο αγώνισμα ασυλίας, με τον εκνευρισμένο Αλέξη Παππά να λέει στον Φάνη Μπολέτση «όχι ρε φίλε, δεν σου δίνω το χέρι μου!». Στη συνέχεια ο Σταμάτης Ταλαδιάνος μετά από ήττα του πετάει με νεύρα ένα τοτέμ, κάτι που προκαλεί την αντίδραση της Κατερίνας Δαλάκα, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ένας νέος γύρος εντάσεων.

Η ένταση μεταφέρεται και στο συμβούλιο του νησιού ανάμεσα στον Σωτήρη Λαμάι και τον Αλέξη Παππά, που φαίνεται να έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς. «Την επόμενη φορά που θα μου το πεις αυτό, θα πρέπει να με κοιτάξεις στα μάτια», λέει ο Παππάς με προειδοποιητικό ύφος στον Λαμάι.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση