Survivor: Αποχωρεί από το παιχνίδι για λόγους υγείας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2024 09:19 Survivor: Αποχωρεί από το παιχνίδι για λόγους υγείας

Δεν θα μπορέσει να συνεχίσει στο Survivor ο Κώστας Βουγιουκαλάκης.

Δεν είναι ευχάριστα τα νέα για τον Κώστα Βουγιουκαλάκη, για τον παίκτη που μπήκε πρόσφατα στο Survivor και κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος  ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Τελικά, δεν θα μπορέσει να συνεχίσει σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός.

«Πριν περάσουμε στη διαδικασία του συμβουλίου, έχω να σας κάνω μία σημαντική ανακοίνωση. Όπως ξέρετε πολύ καλά, ο νέος παίκτης των Μαχητών, Κωνσταντίνος Βουγιουκαλάκης, βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Αν και είχε περάσει με επιτυχία και τις ιατρικές και τις αθλητικές εξετάσεις στην Αθήνα, εδώ κατά την πρώτη του αναμέτρηση ένιωσε δυσφορία, τον πήγαμε για παρακολούθηση, έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις» ανέφερε ο Γιώργος Λιανός προς τους παίκτες του Survivor.

«Εμφάνισε ένα μικρό πρόβλημα υγείας και επειδή για εμάς το θέμα της υγείας είναι πιο πάνω από όλα τα υπόλοιπα, δυστυχώς ο Κωνσταντίνος δεν θα μπορέσει να συνεχίσει στο Survivor».

Πηγή: zappit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση