Survivor - Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει στον τέταρτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024 13:17 Survivor - Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει στον τέταρτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας

Ένα συναρπαστικό επεισόδιο θα παρακολουθήσουν απόψε (13/3) οι τηλεθεατές του Survivor. Κόκκινοι και Μπλε θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις προκειμένου να κατακτήσουν την τέταρτη ασυλία της εβδομάδας.

Όπως είδαμε στα προηγούμενα επεισόδια, οι δύο πρώτες ασυλίες της εβδομάδας κατέληξαν στα χέρια των Κόκκινων. Ενώ, στον τρίτο αγώνα ασυλίας οι Μπλε έκαναν την ανατροπή και πήραν την νίκη.

Φυσικά σήμερα (13/3) όσοι παρακολουθούν φανατικά το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, περιμένουν με μεγάλη αγωνία να δουν ποια ομάδα θα κερδίσει στον τέταρτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, καθώς και το ποια παίκτρια θα βγει υποψήφια προς αποχώρηση.

Η ομάδα που κερδίζει τον τέταρτο αγώνα ασυλίας

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, οι Μπλε θα χάσουν στο αποψινό (13/3) επεισόδιο, με τους Κόκκινους να κερδίζουν την τέταρτη ασυλία γι’ αυτή την εβδομάδα.

Δείτε το trailer

 

 

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση